https://imgix.femina.dk/media/websites/qmag-dot-dk/website/engangsbilleder-2014/september/boeversprim.jpg
Selvudvikling

Bo Evers goes Barry White: Her er morgendagens hit!

1. september 2014
af Lonnie Kjer
Foto: YouTube
Sig navnet. Bo Evers. Yes, det er ham, der har hærget din radio med monsterhittet ’Fred’, og om lidt gør han det igen med ’Barry White’. Titlen behøver du ikke tænke sig meget over. Sangen? Den skal du bare høre. Her har du både lyd og billeder til efterårets radiobasker.

"Jeg har skiftet sengetøj og vasket mine sure løg,
For jeg skal nemlig mødes med en dame.
Så jeg har tændt for Barry White, købt rom og Coca Cola light,
Jeg bruger alle scorekneb jeg kender,
Jeg har mit pæneste kostume på og jeg har parfume på
og jeg har tisset af og børstet tænder."

Bo Barry Evers

Så godt kan det siges, synges og skrives. Dét gør Bo Evers, der selv krydser fingre for, at 'Barry White' følger i førstefødte 'Fred's fodspor og lægger hele landet ned.

"Jeg håber selvfølgelig på, at sangen bliver taget godt imod, og jeg glæder mig helt vildt til, at folk kan høre noget andet med Bo Evers end 'Fred'," fortæller en spændt Bo Evers til Q.dk få timer før sangens verdenspremiere.

Bo Evers - nu med Barry og pølsehorn

Og det er lidt en anden slags sang, du skal vænne dig til at høre, selv om man ikke er et sekund i tvivl om afsenderen, der med sin særlige stemme og geniale lyrik rammer plet - endnu en gang. Og i kærlighedens navn. Denne gang skal der ikke sluttes 'Fred' med flammen, men fyres gevaldigt op under hende. Dét gør Evers. Med pølsehorn, fromage … og Barry White.

"Sangen handler om en fyr, der skal på date, og hele verden skal vide, hvor dejlig hun er. Og hun ER dejlig. Faktisk FOR dejlig …"

BO EVERS: Hør sangen, se videoen her:

Mere Bo Evers? Læs med HER

Endnu mere Evers! Læs omtalen af Bo Evers og Modspils album HER!

Læs også