https://imgix.femina.dk/media/8de183ab32b34f0ca1db4ff273ccc891.jpg
Selvudvikling

Bliv smart på budget!

20. marts 2009
af Lærke Sofie Bonke
(Kilde: Way to blue)
Vil du være moderigtigt klædt uden at ribbe din konto totalt? FEMINA giver dig 3 gode råd til at holde shoppe-trangen på et niveau, så din bankrådgiver ikke får et slagtilfælde - og du stadig ligner en million

Har du et ligeså stort shoppegen som Rebecca Bloomwood i den højaktuelle film Confessions of a Shopaholic? FEMINA hjælper dig med at være moderigtig uden at smadre dit kreditkort.

Engelske undersøgelser viser at 74% af alle kvinder tænker på at shoppe en gang i minuttet. Andre undersøgelser kan fortælle at 75% af alle kvinder vil vælge at shoppe i deres fritid, i stedet for at deltage i andre aktiviteter, imens 85% af alle indkøb er foretaget af kvinder. Giver dette stof til eftertanke?

Der er altså en grund til at en "shopaholic-kvinde" ikke længere er en sjældenhed, men at det faktisk er "blevet" et fænomen. Ligesom producerne i Hollywood ser penge i at lave film om kvinders financielle nedture, hvis de er blevet "shoppe-afhængige". Præcis som det bliver præsenteret i filmen Confessions of a Shopaholic.

Vi på FEMINAs redaktion giver vi dig disse 3 råd:

  • Gennemgå din garderobe og find ud af, hvad du virkelig mangler og hav altid listen med dig. Når du så er ude at shoppe, kan du hver eneste gang du støder på en fed ting du må eje, tage sedlen op og huske dig selv på om du nu har brug for denne ting til din garderobe.
  • Hvis du ser en lækker trøje eller et par fede bukser og de ikke er på udsalg, så vendt med at købe dem til dagen efter. Hvis du stadigvæk tænker på dem her, så er det ikke bare fordi, du den forrige dag havde trang til bare at købe "noget".
  • Gå ind på dine favorit-modemærkers hjemmesider og tilmeld dig deres nyhedsbrev, hvor du ofte kan få information om lagersalg, mm., som for det meste ikke bliver offentliggjort ret mange andre steder.

https://imgix.femina.dk/legacy/media/websites/femina-dot-dk/website/dig-og-dit-liv/karriere/kvinders-shoppegen/shopaholic-ekspert-kopi-2.jpg

Læs også