Selvudvikling
14. oktober 2010

Bekendelser fra en dårlig kok

Jeg har en aversion mod at smage på maden, mens jeg laver den. Kan få det helt dårligt ved tanken
Af: af Camilla Kjems
https://imgix.femina.dk/media/websites/femina-dot-dk/website/sex-og-psykologi/klummer/camilla-kjems/1035-aug-kjems/1035-kjems-7-kopi-2.jpg

Jeg er elendigheden selv udi madlavningens kunst - og af samme grund er madlavning heller ikke min yndlingsbeskæftigelse (det er jo en kende sjovere at beskæftige sig med noget, man er god til!). For uanset HVAD jeg gør, og HVOR stringent jeg synes jeg følger opskriften, går det sjældent godt. Jeg er simpelt hen en madspasser ...

Måske det ville hjælpe, hvis jeg lærte at benytte mig af det omtalte fænomen "at smage maden til"? Jeg har nemlig en aversion mod at smage på maden, mens jeg laver den. Kan få det helt dårligt ved tanken. Har altid først lyst til at føre det ind i min mund, når det står på bordet - klart og parat. Mærkeligt som vi mennesker er skruet sammen nogle gange ... Men der er ingen vej udenom, for selv om jeg er beriget med en mand, der ikke går af vejen for at svinge et par Globalknive, så må jeg jo også selv til gryderne en gang imellem.

Så NU er tiden oprunden, hvor jeg må overvinde min aversion og finde roen, glæden og sanseligheden udi madlavningens kunst. Gode råd er velkomne! Min rejse starter dog i denne uges FEMINA, hvor vi har hele 16 inspirerende sider fyldt med opskrifter fra Danmarks dygtigste kokke: Camilla Lawes, Louisa Lorang, Susanne Palmqvist og - som en ekstra bonus i denne uge - Claus Meyer.

Håber, det må smage dig. Velbekomme!
Kærlig hilsen
Camilla Kjems

LÆS OGSÅ

https://imgix.femina.dk/legacy/media/55a46981826b4d9981cce1db4c340218.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/f22c71648e58431caaceb356c9c5376b.jpg

Læs mere om:

Læs også