https://imgix.femina.dk/media/websites/qmag-dot-dk/website/egangsbilleder-2013/april/2013-14-kvinder-maend-p.jpg
Selvudvikling

Apropos Conchita Wurst: 10 kvindelige skønheder, der er født som mænd

12. maj 2014
af Redaktionen
Se galleriet af de smukke kvinder, der ved fødslen alle var mænd, og i dag lever af deres skønhed. Læs meget mere om de skønne kvinder her

At være transseksuel kan anses for at være et tabu, og har egentlig været noget der har foregået "under radaren". I 2011 fik Andrej Pejic, der nu er international supermodel, et gennembrud på catwalken, for at være en gudesmuk og dygtig kvindelig model - men i virkeligheden er han transseksuel mand.

> Se galleriet : Amerikanske kvinder smider tøjet for at hylde "den almindelige kvinde"

Transseksuel model - Andrej Pejic

Andrej Pejic blev født i Bosnien og Hercegovina i 1991, men flyttede til Australien som 8 årig. Siden han fik sit store internationale gennembrud på den internationale catwalk i 2011, har han været konstant i mediernes søgelys på grund af hans androgyne fremtoning og ofte kvindelige look.

Caroline"Tula" Cossey

Født som Barry Kenneth Cossey I England I 1958. I selvbiografien "My Story" fra 1991 fortæller Caroline, hvordan hun hele barndommen igennem blev mobbet på grund af sin feminitet. I 1974 blev hun omsider 100 procent kvinde ved en kønsskifteoperation. Caroline har blandt andet medvirket i James Bond filmen "For Your Eyes Only" og vist sig nøgen i Playboy.

Læs mere om transseksualitet

Pia fravalgte livet som mand, læs hendes historie her

Læs også