https://imgix.femina.dk/media/fd3537a3a3b14d0e8523bebd72dc7f28.jpg
Selvudvikling

Annette Heick holder jul uden sin mand

2. december 2011
af Britta Bjerre
Foto: Marianne Leth og All Over Press
Annette Heick, der for tiden kan opleves i forestillingen ”Elsk mig i nat X-mas” i Tivoli, kommer til at undvære sin mand, Jesper Vollmer juleaften. Jesper er nemlig kok og ansat hos i køkkenet hos dronning Margrethe, og i år er det bl.a. ham, der skal stå for den kongelige julemiddag. Annette selv glæder sig til 2012, hvor hun kommer med en ny cd, fuld af hjerteblod.

Annette Heick, der for tiden kan opleves i forestillingen "Elsk mig i nat X-mas" i Tivoli, kommer til at undvære sin mand, Jesper Vollmer juleaften. Jesper er nemlig kok og ansat hos i køkkenet hos dronning Margrethe, og i år er det bl.a. ham, der skal stå for den kongelige julemiddag. Annette selv glæder sig til 2012, hvor hun kommer med en ny cd, fuld af hjerteblod.

Annettes mange stikord

 • 1987-1996: arbejder som journalist på B.T. og senere Se & Hør.
 • 1989-1993: uddanner sig til ejendomsmægler.
 • 1995: optræder med Bertil Abildgaard fra »Fem X Kaj« frem til 2003.
 • 1996-1999: reporter på Skandinavisk Film Kompagni.
 • 2000-2002: researcher og tilrettelægger på Nordisk Film.
 • 2003: tv-gennembrud som »japanske« Ushi Heiku, TVDanmark.
 • 2003: vært på TV 2. Udgiver bogen »Hinsidan«.
 • 2005: udgiver debutalbum »Right time«.
 • 2006: vært på TV 2. Deltager i »Vild med dans«.
 • 2008: redaktionschef på TV 2. Udgiver bogen »Gør det noget, jeg støvsuger imens?«
 • 2009: vært på TV 2. Brevkasseredaktør på B.T.
 • 2010: Musicalen »Elsk mig i nat« i Aarhus.
 • 2011: »Wicked« på Det Ny Teater. Er på syvende år med i panelet i radioprogrammet »Mads og Monopolet«.

Annette Heick har haft et forrygende - og travlt - 2011.

Med rollen som Glinda i Det Ny teaters opsætning af musicalen "Wicked" fik hun stor succes. Aviserne kaldte det for hendes "gennembrud" og dryssede om sig med roser og stjerner i anmeldelserne i en sjælden grad.

Siden er det gået slag i slag. Faktisk har hun haft så meget at rive i, at hun ikke kunne finde tid til at holde fest, da hun fyldte 40 i november. For tiden er hun også i fuld gang på scenen i Koncertsalen i Tivoli, hvor hun kan høres synge - OG ses danse poledance - i musicalen "Elsk mig i nat X-mas". Så er det er kun forståeligt, at hun sukker, når talen falder på jul: - Jeg glæder mig allermest til at have fri sammen med mine børn!

Uden mand

Om julemanden dukker op hos Annette og hendes to drenge, Eliot og Storm, i Tygelsjö i Sverige juleaften, er ikke til at vide. Men Annette ved til gengæld, at hun må undvære sin ægtemand, Jesper Vollmer. Jesper er uddannet kok og er ansat hos dronning Margrethe og skal på arbejde juleaften på Marselisborg.

Det tager Annette ret afslappet: - Vi har prøvet at være alene til jul før. To gange faktisk. Sådan er det bare, når man har det job.

Læs også

Ulla Terkelsen:
stærk dame med sans for poesi
Pernille Højmark:
jeg vil bruges til noget
Ann-Mette Elten:
25 år med »Hjem til Århus«

Heldigvis er der en morfar og mormor, Keld og Hilda, der nok skal være behjælpelige med at strække armene, så familien med lidt god vilje kan nå rundt om juletræet.

- Jeg er meget traditionsbunden. Så traditioner har vi tonsvis af, siger Annette, - men det smukkeste øjeblik for mig vil altid være lige dér, hvor vi går rundt om træet og kigger ind på grenene med hinanden i hånden. Jeg prøver altid at finde på så mange sange som overhovedet muligt for at trække det øjeblik ud.

Nytår og 2012

Hvad der skal ske nytårsaften, er ikke helt planlagt endnu. Men nytårsforsætter, dét gør Annette Heick det ikke i.

Hvad hun glæder sig mest til i 2012?

- Det er ikke svært at svare på, siger hun, - jeg glæder mig allermest til at præsentere min nye cd "Grænseløs". For her taler vi virkelig om hjerteblod!
Det er planlagt, at cd'en skal udkomme til februar.

Annette Heick selv "udkommer" i "Elsk mig i nat X-mas" frem til og med 30. december, dog holder forestillingen pause fra 23. til og med 26. december.

Læs også