https://imgix.femina.dk/media/websites/femina-dot-dk/website/sex-og-psykologi/klummer/camilla-kjems/1035-aug-kjems/1035-kjems-7-kopi-2_1.jpg
Selvudvikling

7 grunde til at værdsætte livet - lige nu

21. april 2011
af Camilla Kjems
Studier viser, at glade mennesker er sundere mennesker. En positiv tilgang til livet kan simpelt hen have en healende effekt. Så vær glad med god samvittighed!

1. Det er påske - og livet genfødes overalt omkring os. Lyt til fuglene, betragt de spirende blomster, luk vinduerne op - kom ud, ud, ud!

2. Vinterhiet er slut, og hyggen skal flyttes ud i det fri. Det perfekte projekt i helligdagene! Få inspiration til dit eget private uderum i vores boligtillæg "Udelivets glæder", hvor vi disker op med et hav af fantastiske ideer.

3. Og når du nu er ude - hvorfor så ikke gå rundt og forelske sig? Der er amoriner i luften, så grib dem, og nyd kærligheden - med ham, du har, eller ham, der kommer!

4. Sluk fjernsynet, og nyd i stedet de mange fantastiske kulturtilbud lige nu. Ring til veninden, kæresten eller kollegaen, og kom ud og OPLEV! Tjek ugens kulturtilbud ud i ugens FEMINA, og kom af sted.

5. ENDELIG kan vi kyle vinterstøvlerne ind bagest i skabet og hoppe i stiletten, sandalen eller tidens modestærke espadrille. Find dine favoritsko i denne uges nummer af FEMINA!

6. … eller drop helt skoene, og tag en tur på bare tæer i græsset: Frihed!

7. Men først og fremmest: Dyrk den glæde, energi og optimisme, som foråret og solen bringer med sig. Studier viser, at glade mennesker er sundere mennesker. En positiv tilgang
til livet kan simpelt hen have en healende effekt. Så vær glad med god samvittighed!
Rigtig god fornøjelse!

Kærlig hilsen
Camilla Kjems

LÆS OGSÅ

https://imgix.femina.dk/legacy/media/55a46981826b4d9981cce1db4c340218.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/f22c71648e58431caaceb356c9c5376b.jpg

Læs også