https://imgix.femina.dk/media/0e198862a6254e50becb070899374dcd.jpg
Selvudvikling

7 genveje til at blive en glad mor

22. september 2011
af Stresscoach Jette Gerding
foto: ThinkStock
Bliver du stresset af livet som mor? Stresscoach Jette Gerding giver dig her 7 genveje til at få smilet frem igen.

At være mor er ikke altid en dans på roser. Der følger mange udfordringer med glæderne. Mange oplever at de har en travl hverdag hvor næsten al tid og energi går med morgenræs mod uret, madpakker, regntøj, solcreme, legeaftaler, arbejde, oprydning, indkøb, tøjindkøb (det er da utroligt som de hele tiden vokser…!), forældremøder, hente-bringe, arbejde, rengøring, trætte børn, mere arbejde, mere hente-bringe, dårlig samvittighed, tidsnød, bekymring, træthed og surhed.

Kort sagt flere pligter og konflikter end lyst og glæde. Ja, nogle gange føles det faktisk som om at livet som mor snarere skal overleves, end leves. Det kan være svært at få tid og ro til at nyde samværet med sine børn, og virkelig opleve og sanse glæderne og det fantastiske ved at være mor.

Men der er nogle ting du selv kan gøre for at nyde dit moderskab mere og opnå mere glæde i hverdagen for dig og din familie. Moderskabscoach Jette Gerding giver her følgende råd til hvad du kan gøre.

Jette Gerding's 7 veje til det glade og nydelsesrige moderskab:

1. Bliv bevidst om hvad der er vigtigt for dig. Lev ikke efter hvad andre mener, er vigtigt.

Livsgladmor.dk

[Jette Gerding er stresscoach og afholder workshops i at få et familieliv med mindre stress og mere nydelse.

Næste workshop afholdes 2. og 9. september, og er for dig der ønsker..

  • at få det absolut bedste ud af sig selv
  • gode relationer til dine børn
  • at hjælpe dine børn på den bedst mulige måde
  • en harmonisk familie
  • Vind en plads!

2. Skab tid og rum til dig selv, så du kan falde til ro og komme i kontakt med dig selv. Gør noget du har lyst til af lyst og ikke af pligt. Prioriter din egen glæde - den giver dig energi og overskud til, og smitter af på, dit barn.

3. Tal pænt til og om dig selv og vær opmærksom på din indre dialog. Kredser den om kritik af dig selv eller om opmuntring og anerkendelse af dig selv? Hvordan går du egentlig og behandler dit barns mor?


Stresscoach Jette Gerding

4. Accepter dig selv fuld ud som den du er og lær at være oprigtigt glad for dig selv.

5. Fokuser på det der fungerer, i stedet for at svælge i det der ikke fungerer. Øv dig i at fokusere på de områder hvor du synes det går godt og ros dig selv for dine fremskridt. Løsningerne til det der ikke fungerer finder du ofte når du fokuserer på, og henter energi og inspiration i, det der fungerer.

6. Husk at du ikke reagerer på det der sker, men dine historier om det der sker. Arbejd med dine historier og skab historier der støtter dig.

7. Stol på dig selv og din intuition som mor. Lyt til din indre stemme. Hvis du spørger dig selv, så kommer der svar. Du kan og ved meget mere end du tror.

Det gode ved at blive mor er at du får verdens bedste inspirations-kilde; nemlig dit barn. Børnene elsker os, udfordrer os og lærer os at blive bevidste om hvor vi har brug for at udvikle os.

Grib muligheden!

Synes du at det lyder som om det er lettere sagt en gjort og vil DU gerne lære hvordan du bliver en stolt, glad og selvsikker mor - med glade børn? Så har du NU mulighed for at deltage på en unik 2 dages WORKSHOP med moderskabs- og stresscoach Jette Gerding fra www.LivsGladMor.dk

Klik her: Konkurrence - Vind en plads på kurset!

Læs også