https://imgix.femina.dk/media/article/shutterstock_160068719.jpg
Selvudvikling

10 tegn på at I er venner for livet

18. august 2015
af Marie Krakau
Er hun en god ven, eller er I bedste venner for livet? Tjek selv her og se om nogle af punkterne matcher jeres venskab.

Der findes veninder der er helt specielle, og som du elsker så højt, at du ikke kunne forestille dig at leve uden dem. Her er nogle af tegnene på, at jeres venskab er så stærkt og betydningsfuldt, at I vil være venner for livet.

1. Hun har ikke noget imod, at du ringer kl. 3 om natten og vækker hende

Lige meget om du ringer og er ked af det med kærestesorger, eller hvis du bare lige ville fortælle, at du endelig blev færdig på den dér serie på Netflix, så gør det hende ikke noget, at du forstyrrede hendes skønhedssøvn, du er vigtigere.

2. Hendes familie er din familie

Du er tæt på både hendes forældre og hendes mand og børn, og du betragter dem praktisk talt som en del af din egen familie.

3. I griner sammen - hele tiden og på de mest upassende tidspunkter

Der skal ikke mere til end et hurtigt kig på hinanden, og så er I flade af grin. Nogle gange kommer du hjem, efter en aften hos hende, med kramper i maven fordi I havde det så sjovt.

4. Hun fortæller dig altid hvis du har noget mellem tænderne, hvis din mascara løber eller hvis du har søvn i øjenkrogen

Det kan godt være, at det er en lille ting, men de fleste du møder fortæller dig ikke sådan noget. Din veninde vil på ingen måde have, at du skal komme ud i en situation der kunne blive pinlig, og derfor er hun også ligeglad med, om du bliver småirriteret over at få at vide, at der sidder noget mellem tænderne, hun ved at du inderst inde takker hende.

5. Jeres sms’er er et sprog for sig. De er simpelthen totalt uforståelige for alle andre

Jeres sms-historik er meget indforstået, og så ligner den måske mest af alt kode-sprog. Men I er selvfølgelig selv helt med på hvad det hele betyder, og det er jo det vigtigste.

Læs også: Værn om venskaberne

6. I kender til hinandens allermest pinlige historier, men I fortæller dem aldrig til nogen

Det kan godt være at hun nogle gange driller dig lidt, med den dér pinlige historie fra turen til Sverige, men der er aldrig andre der hører dem.

7. Der kan godt gå et par uger hvor I ikke har talt sammen, men når I så endelig mødes, var det som om I var sammen i går

Jeres vensakb har ikke brug for, at I hele tiden er sammen eller konstant taler i telefon sammen. Når I først er sammen, er det som om I aldrig har været fra hinanden.

8. I “synes godt om” alt hvad den anden gør på de sociale medier, lige meget om I rent faktisk ikke synes godt om det eller ej

Det er irrelevant hvad der bliver postet - det er mennesket der har postet det, der er vigtigst, og derfor synes I selvfølgelig altid godt om alle opslag.

9. I har en tema-sang. Og hvis I ikke har det, så er I godt gang med at finde en

Der er helt sikkert en sang som I forbinder med jeres venskab, og som I elsker at lytte til, når I er sammen. Hvis I endnu ikke har fundet én er I nok i fuld gang med at finde den helt perfekte.

10. I beskytter hinanden uanset hvad der sker

I er hinandens vagthunde, og ingen skal træde på jeres veninde! I er ikke bange for at sige andre igen, hvis det handler om at beskytte hinanden.

Læs også