nytårsforsæt
Selvudvikling

10 bud på, hvordan du giver dig selv et kærligere og mere varmt 2017

24. januar 2017
af Sara Skaarup
foto: Pantherstock
Nytårsforsæt: Næste gang du har en lortedag, så køb en gave til 300 kr. til dig selv. Det er bare ét af sexolog Sara Skaarups opbyggelige nytårsforsætter.

Vi kunne jo også køre 2017 til året med mere selvkærlighed. Mange kvinder er hårde ved sig selv og altid på forbedringskurs, altid selvkritiske. Tillad mig derfor at foreslå en anden tilgang – kombinér med dine gamle forsætter, om du vil. Det er nemlig langt mere bæredygtigt at sætte sig mål, som er dejlige at overholde. Her kommer 10 bud på, hvordan du kan få et varmere og mere selv kærligt nyt år. Pick and mix, som man siger! Vælg én, tre, fem, eller snup hele striben. Husk, det er lysten, der driver værket.

Mindre hoved, mere krop. Jeg vil mindst én gang om ugen bruge 30 minutter på at danse til min favoritmusik.

Venindetid. Jeg vil gennemgå listen over veninder og beslutte, hvem jeg gerne vil se mere, og straks invitere til første møde.

Nye frække input. Jeg vil i år selv tage initiativ til at læse/se/ lytte til mindst én ny erotisk bog/film/historie hver måned.

LÆS OGSÅ: Sådan bliver dit 2017 - læs dit årshoroskop her

Massage. Jeg vil dette år unde mig selv at få massage bare for velværets skyld én gang i måneden.

En dag om måneden helt til mig selv. Jeg prioriterer en månedlig fridag uden planer og børn, så jeg kan hvile ud og mærke, hvor- dan jeg har det.

Kærlig selvberøring. Jeg vil fra nu af bade i luksusbadegel og tage mig god tid til at smøre min krop kærligt ind efter hvert bad.

Dejlig mad. Jeg vil dette år spise mere mad, som jeg elsker, og mindre af det, jeg i bund og grund er ligeglad med.

Giv dig selv en gave. I 2017, når jeg har en lortedag, må jeg købe en gave til mig selv for 300 kr.

LÆS OGSÅ: Her er nytårsforsætterne, du ikke skal lave

Få dig en buddy. Jeg vil dette år lave en aftale med en veninde eller kollega om, at det er forbudt at tale ned til mig selv, og hjælp til at bemærke det, hvis det sker.

Booster-kortet. Jeg vil bede fire veninder om at skrive det pæneste ned, de har at sige om mig, og selv gøre det samme til dem. Svarene samler jeg på et stykke papir og folder det i min pung. Hvis livet bliver barskt, kigger jeg på det.

https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_4.png

Læs også