Clara_Toft
Liv

Saint clara udgiver en helt særlig sang til ære for Hugo Helmig

22. november 2023
af Alberte Ravn Skoglund
Foto: Mikael Rieck
Clara Toft Simonsen hylder sin afdøde fætter i et nyt nummer.

Torsdag den 23. november markerer årsdagen for Hugo Helmigs død.

Det unge stjerneskud gik bort i en alder af blot 24, hvilket efterlod et hul i hjertet blandt familie og venner såvel som hos popsangerens mange fans.

I den anledning har Saint clara, som er Hugo Helmigs kusine, valgt at udgive sangen "Boys don't cry" til ære for sin fætter.

Det bekræfter sangerens manager, Christian Backman, overfor Ekstra Bladet.

Over sommeren optrådte den danske stjerne med nummeret på flere festivaler, heriblandt Roskilde Festival, hvor hun var tydeligt berørt, da hun sang sangen.

– Hugo kommer aldrig til at spille på Roskilde, og jeg var i tvivl om, om jeg skulle spille denne sang, men på den måde er han med, selv om han ikke er her mere, lød den rørende besked fra sangeren.

Sangen har fået samme navn som en af Hugo Helmigs egne sange og handler om den afdøde musiker, som familien måtte tage pludseligt afsked med sidste år.

"I know you tried your best instead. I couldn't reach you when you lost your way. A million doctors couldn't treat this pain. 'Cuz the heart can only take so much", lyder et par af de rørende linjer fra Saint claras nye sang.

Mindes Hugo

Hugo Helmigs søster Ida-Marie Helmig har tidligere valgt at forevige mindet om ham i form af en tatovering. På hendes venstre arm står der nemlig "Hugo".

– Altid med mig, skrev hun i et Instagram-opslag sidste år.

Også hans mor, Renée Toft Simonsen, har fået foreviget hans navn med blæk.

Denne artikel blev første gang bragt af Se og Hør. Dette er en redigeret version.

Vil du lytte til femina update? Så lyt til vores podcast, hvor vi en gang om ugen dykker ned i en af de største historier fra vores verden og folder den ud for dig. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Læs også