https://imgix.femina.dk/media/article/rekruttering-baerende_0.jpg
Annonce
Liv

Q’s læsere tester: Nyt shapewear fra Triumph

9. marts 2016
af ANNONCE
Vi bad tre kvinder om at teste Triumphs nye shape-undertøj. Læs deltagernes reaktion her og find ud af, om du skal ud og investere i det formgivende lingeri.
Kan shapewear gå hånd i hånd med komfort, femininitet og æstetik? Det lover Triumph med deres nye Magic Boost-kollektion, som er undertøj (bh’er, trusser og kjole) med shaping-effekt. Vi besluttede os for at finde ud af, om det er sandt. Derfor sendte vi tre læsere af magasinet Q afsted til Triumphs butik for at blive fittet med henblik på at finde deres rigtige størrelse. Derefter fik de Magic Boost-undertøjet med hjem for at teste det. Og holder Triumph så det, de lover? Ja, der er faktisk noget om snakken, ifølge Iben, en af testdeltagerne. - Det er helt vildt behageligt at have på. Materialet lycra, som bh´en er lavet af, føles åndbart og rart mod huden. Derudover valgte jeg også en bodydress, eller en ”stramindkjole”, som jeg kalder den. Den er lavet i samme materiale, men med blonderyg, som både er utrolig flot, men stadig føles behagelig og stram-ind-effekten er god, lyder det fra Iben. Bodydressen, som Iben taler om, er en af den nye kollektions mest populære styles. Den er designet til at tone silhuetten og kan kombineres med alle bh’erne i samme serie.

Former både krop og barm

Dagene, hvor traditionelt shapewear kun består af forstørrede og ekstra stramme cykelshorts er talte. Således findes der Triumphs nye kollektion også shaping-bh’er. Tre af slagsen for at være helt præcis. En push-up, en shape-up og en lift-up – de har hver deres formål, som navnene fint indikerer. Bh’erne faldt i god jord hos testdeltagerne. - Bh’en fremhæver barmen, men på en naturlige måde, lyder det fra testdeltager Jacqueline. Hvorimod Simone, den tredje i rækken, var knap så begejstret: - Tror ikke, den gør så meget. Men det er nok også, fordi jeg har silikone bryster. De sidder i forvejen rimeligt meget, hvor de skal. Men hvis man ikke har silikonebryster og gerne vil have kavalergangen hjulpet lidt på vej, så kan det altså godt betale sig at kigge nærmere på Triumphs Magic Boost bh’er, ifølge Iben: - Bh’en løfter og runder. Jeg har en ret stor barm (75E), og den bh, jeg valgte, har nogle gode brede stropper, lyder det fra Iben, som valgte at teste typen lift-up. Hun er i øvrigt overbevist om, at Magic Boost har noget for alle. - Da der findes 3 forskellige typer bh'er i Magic Boost-serien, så findes der helt sikkert en bh, som sidder godt på ens barm, fortæller hun. Resultat: Vil I anbefale Magic Boost-kollektionen til andre? - Det har jeg allerede gjort. Jeg fremhæver især den fleksible bøjle. (Bh’erne er udstyret med Triumphs Magic Wire, som er et behageligt alternativ til metalbøjlen, red.) -Jacqueline - Nja... Vil ikke snakke decideret dårligt om det, men det gør som sagt heller ikke noget vidunderligt godt for min barm. -Simone - Helt sikkert, og jeg vil fremhæve, at det er lavet i lycra, og at stram-ind-kjolen er utrolig smuk og gør sit arbejde til UG. -Iben

Læs også