https://imgix.femina.dk/media/article/linda_baerende.jpg
Annonce
Liv

Linda: ”Shapewear er uundværlig under en kjole”

8. marts 2016
af ANNONCE
For Linda er shapewear guld værd, når hun hver dag ifører sig kjoler og går på arbejde. ”Så sidder alt som det skal, uden at jeg skal tænke over det,” som hun siger.
Shapewear er et par lyserøde, alt for stramme spandex-cykelshorts, som kun Bridget Jones kan få sig til at tage på. Nej, langt fra. Shapewearen har nemlig udviklet sig siden de første stramme shorts og er nu gået hen og blevet til pænt, feminint lingeri, der strammer op på en behagelig måde. Linda fra Mårslet syd for Aarhus bruger shapewear til hverdag, men var spændt på, hvad det nyeste inden for det opstrammende undertøj er. Derfor meldte hun sig til en dag i forkælelsens tegn med FEMINA og Triumph, hvor hun fik lov at blive stylet i Triumphs nye Magic Boost-kollektion. En slags shapewear-lingeri i forårets farver. - Jeg har et meget udadvendt arbejde som salgskonsulent og har altid kjole på, når jeg er på arbejde. Derfor er shapewear guld for mig, fordi det gør, at alt sidder, som det skal, fortæller Linda, som var særligt begejstret for et af Triumphs stærkeste bud på moderne shapewear; bodydressen, som er en stilren og formgivende kjole designet til at tone silhuetten. - Jeg ender med at købe syv af de her kjoler, så jeg kan have en på hver dag i ugen, siger hun og fører armene ned langs shapekjolen, der har silikone i bunden, så den ikke glider hverken op eller ned. - Jeg kan slet ikke mærke den her kjole, selv om den strammer op. Når man tager den på, tænker man: "Den kan jeg da ikke være i" – men når den så er kommet på plads, så mærker man den ikke. Den begrænser på ingen måde ens bevægelser, lyder det fra Linda.

Retter op på kropsholdningen

Ud over kjolen tæller den nye Magic Boost-kollektion fra Triumph også tre forskellige bh’er; en shape-up, lift-up og en push-up samt fem forskellige trusser med forskellige shaping-effekter. - Det er mega behageligt at have på. Det ændrer ens kropsholdning fuldstændig – man retter lige ryggen, uden at der er noget, der gør ondt. Det burde man gå på arbejde i hver dag, smiler hun, inden hun giver beskeden videre: - Jeg ville anbefale shapewear til andre kvinder på grund af den form, man får. Alt sidder, som det skal, og det er dejligt, at man ikke skal tænke på det, men at man bare ser godt ud.
https://imgix.femina.dk/linda_med-uden.jpg

Læs også