Helt almindelige mennesker dyrker S/M, for det giver mentalt overskud og frigør energi
Kærlighed og sex

S/M gør mig fri

22. november 2010
af Mikkel Ais Andersen
Foto Ditte Capion
De fleste har en forestilling om, hvad S/M-sex er – noget med smerte og masker, men hvem dyrker egentlig denne fetich? Det gør ganske almindelige danskere med ganske almindelige job, for det giver mentalt overskud og frigør energi, fortæller Julie, der elsker at underkaste sig

Hun dyrker S/M-sex - med hendes mand

Julie er 38 år, hun arbejder i en chefstilling med 35 medarbejdere under sig, og hun er gift på 10. år med sin mand, som hun dyrker S/M-sex med.

Har altid tændt på at blive domineret
Det er Julies mand, der er den dominerende i forholdet, og det har altid tændt hende at være under dominans.

- Allerede dengang i skolen, hvor man legede tagfat og drengene efter pigerne, gjorde jeg mig langsom. Det var den der kriblende følelse af, at man ikke rigtig vidste, hvad de ville gøre, når de fangede én, som jeg syntes, var spændende, siger hun.

Den første endefuld
Det var dog først, da Julie, som var sidst i 20'erne, mødte sin nuværende mand, hun stiftede bekendtskab med S/M-universet. Legen opstod som en tilfældighed, da hun for sjov tog imod ham i døråbningen iklædt en skolepigeuniform:

- Han blev nok lidt overrasket, men derefter var det vildt pirrende. Han beordrede mig så til at lave en kop kaffe til ham, og hvis jeg spildte en eneste dråbe, vankede der en straf. Det gjorde jeg selvfølgelig, og så fik jeg en endefuld. Oplevelsen var en stor øjenåbner for både Julie og hendes mand.

I S/M-klub
- Vi begyndte at eksperimentere meget med rollespil, hvor det altid endte med, at jeg blev domineret - både verbalt og rent korporligt med smæk. Da parret meldte sig ind i Det Sorte Selskab, en S/M-klub, havde de fået børn. Det kan være vanskeligt at dyrke S/M-sex derhjemme med reb og kors, efter at børnene er blevet lagt i seng. Samtidig ville de gerne have nogle ligesindede legekammerater.

Smæk giver energi
Igennem de sidste ni år har parret været medlemmer af S/M-klubben, hvor de kommer et par gange om måneden, og Julie ville aldrig undvære den: - Det er virkelig et frigørelsessted for mig. Det frigør en masse energi for mig at være domineret, fordi jeg er totalt fritaget for alle beslutninger.

Ingen citronhalvmåner her
Når Julie og hendes mand er i S/M-klubben, kan det godt gå heftigt for sig:

- På en weekendaften hænger der kvinder på kors, som er bundet hårdt op med reb, mens nogle mænd ligger i bure på gulvet. Det er jo noget lidt andet end citronmåne, en kop kaffe og så et lørdagsknald. Og så foregår det altid i trygge rammer.

Få også ordbogen til S/M-sex her

Relaterede artikler:

Swingersex gør livet spændende Jeg elsker jo bare kvinder Få en silkeblød hud med barberskum fra feminashoppen.dk

Læs også