datingprofil
Dating

Skriv dette på din dating-profil - og du vil få MANGE flere swipes

2. juni 2021
af Emilie Søndergaard Christiansen
Foto: Unsplash
Datingmarkedet kan være en jungle at finde rundt i, og hvis du stadig mangler en sød person at tage med på date, får du herunder en guide til, hvordan du kan sikre dig flest mulige matches med en god dating profil.

"Du har fået et nyt match."

Mange kender til glæden ved at få et nyt match på Tinder, happn eller en helt tredje datingapp.

Er der lidt lavvande, når det kommer til matches, er der gode råd at hente. Du kan med en let forårsrengøring på din profil gøre den up to date og klar til at blive swipet til højre.

Dette skal du skrive på din dating profil

Men hvordan gør du så det bedst muligt?

Laura Wilkinson-Rea, der er kommunikationsdirektør for Tinder i Storbritannien, fortæller til Glamour, at man kan komme langt med en stærk og informativ profil, der viser ens autentiske jeg.

Hun anbefaler, at man har billeder, hvor man enten smiler (smilende ansigter giver 10 % flere swipes til højre) eller har sit kæledyr med, (hvilket giver 5 % flere likes).

– Mit bedste tip er, at det udelukkende er billeder af DIG, siger hun til Glamour og fortsætter:

– Vi ved, at du har masser af venner, men billeder af dig selv er bedre end gruppebilleder. Og drop filteret. Folk vil se den ægte version af dig.

Lad personligheden skinne igennem på dating profilen

Ud over at vælge nogle gode billeder til profilen, anbefaler Laura Wilkinson-Rea, at du pepper din bio op, så din personlighed rigtigt kan skinne igennem.

Her kan du eksempelvis dele, hvilke tv-serier du elsker, din yndlings-TikTok-trend eller det næste sted, du ønsker at rejse hen.

Det vil nemlig hjælpe folk til at bryde isen og starte en samtale, forklarer hun.

Det er samtidigt vigtigt, at du opdaterer din bio jævnligt, understreger Laura Wilkinson-Rea.

Hun fortæller, at generation Z (født mellem 1997-2015) opdaterer deres bio op til tre gange mere jævnligt end før pandemien, og samtidigt opdaterer Millennials (født mellem 1980-1996) deres bio op til to gange mere jævnligt end tidligere.

Laura Wilkinson-Rea fortæller, at en ny undersøgelse på Tinder viser, at halvdelen af de personer, der hører under generation Z, leder efter en partner, der er ”ærlig, autentisk og helt sig selv”.

– Imens en lang liste af krav til en kommende partner kan skræmme nogle væk, vil nogle få, specifikke markører som: ”Jeg leder efter en at bestille alt på menuen med,” eller ”jeg leder efter en far til min hund” i stedet give en indikation af, hvad du søger og kan hjælpe dig med at se, om dit match er med på den, siger hun.

Hvordan tackler man datingnervøsiteten?

Når du i sidste ende både har peppet din profil op, og du måske har fået en masse nye matches, kan du alligevel godt blive ramt af nervøsitet over at skulle på date med et fremmed menneske.

Men det er der også råd for, hvis man spørger Laura Wilkinson-Rea.

– Husk at prioritere dig selv, og tag datingen i dit eget tempo. I kunne starte med en virtuel før-date, tage det stille og roligt eller lave en aktivitet på daten, hvor I ikke behøver at smalltalke alt for meget, siger hun.

I sidste ende handler det nemlig om bare at være sig selv, understreger hun.

Se videoen, og bliv klogere på nutidens dating-manerer

Læs også