https://imgix.femina.dk/media/billeder/2013/juni/danske-kvinder-prim.jpg
Kærlighed og sex

Sexolog: Danske kvinder er kedelige i sengen

21. juni 2013
af Malene Fich Weischer
foto: All Over og PR
”Man siger altid, at Danmark har verdens lækreste kvinder, men det holder altså ikke – i hvert fald ikke hele vejen ind i sengen!”, slår sexolog Jakob Olrik fast. Faktisk mener han, at vi er direkte kedelige i sengen...

Jakob Olrik er sexolog og forfatter til bøgerne "Mer' og bedre sex" og "Kvinde, kend din mand". Han har rejst i 50 lande og har studeret seksualiteten og sexkulturen på nærmeste hold - og som oftest på egen krop. Så han har et vist sammenligningsgrundlag, når han kommer med den noget kontante udmelding, at danske kvinder helt generelt er kedelige i sengen.

KVINDE, KEND DIN MAND!

  • Jakob Olrik er bl.a. forfatter til bogen "Kvinde, kend din mand", hvor han i et let og underholdende sprog - krydret med masse af egne oplevelser - guider os kvinder igennem det underlige fænomen, der kaldes mænd.
  • Hen over hele sommeren kan du hver fredag læse en ny artikel med Jakob Olrik og hans erfaringer og gode råd om sex, seksualitet og parforhold.
  • SÆRTILBUD: KØB JAKOB OLRIKS BOG FOR KUN 181,75 VED AT KLIKKE HER. Normalpris: 250,00!

Verdens mange numser
"Vi taler altid om, at Danmarks kvinder er de lækreste i verden, men det kommer altså an på øjnene, der ser. For der er noget smukt ved alle kvinder: Ved de danske kvinders brede og flade numse, den lille og flade asiatiske numse eller den store og struttende brasilianske numse. Men det er som om, at dét der med at danske kvinder er så smukke er steget jer lidt til hovedet og har skabt en form for prinsessen og Klods Hans kultur hos jer", siger Jakob Olrik. Han griner imens, men der er ingen tvivl om, at han mener, hvad han siger.

Mere fra Jakob Olrik: Intimbarberinger ødelægger sexlivet

Prinsessen på piedestalen
"Prinsessen sidder der på sin piedestal og siger "du'r ikke" til den ene efter den anden. Når hun så endelig siger "du'r" til én, så ligger hun bare som en flad søstjerne i sengen, for hun er jo så lækker, at hun slet ikke behøver at gøre noget," fortæller Jakob Olrik videre om sin opfattelse af danske kvinder.
"Når du rejser undt i verden oplever du en helt anden form for seksualitet, som er meget mere givende og til tider også meget mere aggressiv. Brasilianske kvinder, f.eks., er ikke bange for at tage og efterspørge hvad, de vil ha'. De er meget aggressive i deres seksualitet. Det er vi jo slet ikke hér i Danmark:"

Kom ind i kampen
"Dét, jeg gerne vil frem til, er, at den er gal med selvopfattelsen hos danske kvinder. Jeg læste en undersøgelse, der sagde, at 60 % af danske singlekvinder mente, at de kunne få sex når som helst, de ville det. Men det er jo en skæv selvopfattelse. Man skal jo ikke bare sidde på piedestalen og vælge fra og til - man må sgu godt komme lidt ind i kampen og vise lidt lyst og passion i stedet for at forvente at blive serviceret hele tiden."

LÆS OGSÅ: Sådan får I magisk morgensex!

Læs også