https://imgix.femina.dk/media/billeder/2013/november/sextips-prim.jpg
Kærlighed og sex

Sæt fornyet gang i dit sexliv

24. oktober 2014
af Gitte Holm, Tidens Kvinder
Foto: All Over
Når det handler om sex, er der altid nye ting, der kan prøves af, når sexlivet skal have et lille boost. Eksperterne fra Tidens Kvinder har samlet de 13 bedste tricks, som du kan afprøve i soveværelset... eller i vaskerummet... eller...

Er du en eksperimenterende voyeur eller trænger parlivet til et pift, så skulle der være inspiration at hente her. Du behøver hverken at bruge flere tusinde kroner på frække outfits eller at vove dig ud i swingerlivet, for nogle af de frækkeste tilføjelser til sexlivet kan du finde i dit eget hjem og sammen med din partner.

Det er så lidt, der skal til, men alligevel ender mange par i rutinefælden, og det er en skam. Fantastisk sex handler i højere grad om opfindsomhed og teknik, end det handler om at have et walk-in legetøjsskab eller at drage på sexekskursioner til fjerne himmelstrøg.

Tjek, hvordan du får mest muligt ud af missionæren og brug din krop og dit kreative sind. Så skulle der være grundlag for en omgang fræk sex. Vi giver dig 13 gode råd til sjov og spas i soveværelset - så burde du være beskæftiget lidt endnu.

1. Hold tilbage
Der er to gode grunde til, at han ikke bør stikke penis helt i bund - en fordel for dig og en fordel for ham. For det første holder han længere, når han ikke får lov til at trænge helt ind, og for det andet er den yderste del af skeden langt mere sensitiv, end den er længere inde. Lad ham køre penis ind og ud i små ryk, så den ikke kommer i bund og mærk en helt anderledes og mere intens penetrering.

Skulle han alligevel tigge om at få dyppet hele staven, kan I indgå et kompromis, hvor han spreder benene,
og du samler dem, mens du ligger på maven eller på ryggen. På den måde vil dine lår fungere som en forlængelse af din skede, og han får fornemmelsen af at hele skaftet bliver berørt, mens du stadig kun bliver stimuleret ved den yderste del af skeden.

2. Flyt aktiviteterne
Pift sexlivet op ved at flytte sexaktiviteterne et andet sted hen. Terrassen, skoven, køkkenet eller opgangen - hvilken som helst location kan rykke grænser og sætte krydderi på sexlivet. Dels kan nyhedsværdien ved et nyt sted have en afrodisisk effekt i sig selv, men simple ting som lyde og dufte kan også spille ind på begæret, der bliver påvirket af flere sanser.

3. Vaske-effekten
Flyt sexsceancen fra soveværelset til vaskerummet, og lad ham hoppe op på den centrifugerende maskine. Med ham siddende på maskinen og dig ovenpå med benene rundt om ham, skulle der være udgangspunkt for en heftig vibrerende omgang sex. Vibrationerne går direkte gennem bagdelen og ud i hans penis, så det næsten føles som en levende vibrator. For de bedste vibrationer anbefales en varm bomuldsvask, der har en lang centrifugeringstid og på samme tid holder hans bagdel varm.

4. Maksimér missionæren
Pift den traditionelle missionærstilling op med noget så simpelt som en pude. Ved at lægge en pude under bagdelen skaber du de optimale vilkår for orgasmen, når underlivet tiltes. Den nye vinkel gør det muligt for ham at ramme dig på en anderledes måde, da G-punktet bliver mere eksponeret, og der kommer desuden tættere kontakt mellem jeres kroppe, så klitoris også har bedre chancer for at blive tilfredsstillet. Et andet trick til missionæren er at placere benene over hans skuldre, så skeden bliver kortere og han føles længere.

5. Fræk i farver
Det er ikke blot en myte, at kvinder der går i rødt tøj får mere sex. Der er faktisk noget om snakken. Den røde farve signalerer nemlig sex og kan i højere grad tænde en mand end f.eks. den grå farve. Andre farver der kan påvirke mændenes hormoncenter er bl.a. mørkeblå og violet.

6. Vibrerende snak
Gør oralsex til en sjov og spændende oplevelse med snak, sang og brummen. Taler eller synger du, mens du giver ham et blow job, vil vibrationerne fra din stemme tilføje et ekstra pirrende element til den traditionelle omgang oralsex. Vibrationerne i eksempelvis sang er uforudsigelige og meget varierende, hvilket kan være et sjovt alternativ til rutinen.

7. Fræk kostplan
For din egen skyld bør du overveje, hvad du serverer for kæresten, manden eller elskeren. I hvert fald hvis blow jobs er en del af repertoiret i soveværelset. Ting som kanel, kardemomme, pebermynte, citron og ananas giver en smagsfuld, sød og frisk oraloplevelse, mens du bør holde ham fra hvidløg, løg, karry og asparges, hvis du har planer om at sluge sæden. Disse madvarer kan nemlig resultere i bitter og harsksmagende sæd. Er han til chokolade, så fodr ham med den mørke af slagsen. Mørk chokolade indeholder masser af "feel good" ingredienser, og det kan også mærkes på hans sexdrive.

8. Perlefornøjelser
Man kan gøre mange ting, hvis man gerne vil udvikle håndjobteknikken. Forskellige onanisleeves med varierede mønstre, dupper og riller kan være en kærkommen overraskelse for ham, men det samme kan
f.eks. en perlekæde, der blidt masserer hans penis, når du giver ham et håndjob.

Giv ham nydelse med indbuygget overraskelse

Gør håndjobbet lidt sjovere med et Tenga onani-æg.

9. Madsex
At inkludere mad i sit sexliv er der for så vidt ikke noget nyt i, da det længe har været en velkendt faktor, at de to ting passer sammen som en fod i en hose. Men der er mange måder, hvorpå man kan udnytte maden. Smør hans penis ind i softice, slik chokoladesovs af hinanden, leg med agurker med forskellige krumninger, frys vindruer ned og dril hinanden med et koldt gys eller giv ham et blow job med munden fyldt med frosne hindbær. Mulighederne er uendelige, og I har garanteret noget i køkkenskabet eller fryseren, der kan bruges.

10. Deep throat
Mænd kan godt lide deep throating, og det er der en ganske god grund til. Penis, som har flest nerveender omkring hovedet, bliver ekstra stimuleret, når det rammer bagsiden af halsen. Vil du gøre det ekstra godt for ham, kan en teknik, hvor du sidder og han står, gøre det ekstra intenst. Når hagen løftes, forlænges halsen, og han rammer dermed bagsiden af halsen endnu bedre. Kan du ikke holde til at få en penis stukket ned i halsen, kan du fake det med hænderne. Hold om roden med to fingre, som skal erstatte læberne og brug i stedet læberne omkring hovedet. Det er ikke helt det samme, men han vil helt sikkert værdsætte, at du tænker ud af boksen.

11. Nydelse gør mester
Det er sødt af dig at prøve, men for mænd kan det være et decideret turn off, hvis man anstrenger sig for meget, idet det øger stressniveauet og dermed mindsker chancerne for en orgasme. Nyd det, når du giver ham et blow job og gå på opdagelse med tunge, læber og hænder i stedet for at hoppe op og ned over hans penis i fuld fart i håbet om, at han hurtigt vil komme. Kan han mærke, at det er en fornøjelse for dig at give ham et blow job, vil han mentalt blive mere tændt og dermed også nå orgasmen hurtigere.

12. Analopdagelse
Gå på opdagelse i den nedre region - den helt nedre region. Mange mænd er slet ikke klar over, hvad analstimulering kan gøre for dem, før der faktisk er en, der viser dem guldet. Brug masser af glidecreme og stimulér anus uden at penetrere. Når han føler sig godt tilpas med dette, kan du lige så stille lade en finger trænge ind. Når fingeren er 3-5 cm. inde, kan du massere fingeren op mod navlen, hvor du vil ramme prostata. Han vil elske dig for at vise ham vejen til komplet og fantastisk nydelse.


13. Gør som dyrene
Man kan finde masser af inspiration ved at efterligne dyrene. Hvad gorillahannen eksempelvis ikke har i sine kønsdele, gør han op for på anden vis. Han bruger flere timer på forspil i form af petting af partneren, så hun kommer helt i stødet. Gør ham kunsten efter og vask hinandens kroppe, smør hinanden ind eller giv hinanden massage og bliv opstemt og klar til sex. Et andet dyr, der har succes med at tænde sin partner er sælen, der blidt bider eller nipper til partneren under sex. De små bid sætter gang i blodcirkulationen, således lysten stiger markant. En følelse du måske genkender fra kys og bid på brystvorten.


Eksklusiv par-vibrator

IDA fra Lelo er en par-vibrator i den høje ende af eksklusivskalaen, både hvad angår design, funktionalitet og pris. Den er primært tænkt til at skulle bruges af par, men kan også bruges solo. IDA er lavet i lækker, glat silikone og er 100% vandtæt. Der medfølger en fjernbetjening, så din partner eller dig selv kan styre vibrationerne. IDA har 8 forskellige vibrationsniveauer og rotationer, der både stimulerer klitoris og g-punktet på kvinden, men også stimulerer manden.

Læs også