pp
Kærlighed og sex

Pelle Peter Jencel afslører Maria Jencels effektive scoretrick

26. oktober 2023
Af Aviaya Hansen
Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
Da Maria Jencel jagtede kærligheden, udviklede hun en genial metode til at komme i kontakt med fyre – og ikke mindst få deres telefonnummer.

Der er ingen tvivl om, at det kan være grænseoverskridende at gå hen til en fremmed person og spørge, om vedkommende vil med på date.

Men da Maria Jencel var på jagt efter kærligheden, fandt hun på et smart trick, der gjorde det hele lidt nemmere.

Tricket afslører hendes mand Pelle Peter Jencel i Sara Bros kærlighedsprogram ”Hjerteflimmer for voksne”.

– Når hun så et menneske, som hun godt kunne være interesseret i at drikke kaffe med, satte hun sin telefon på lydløs, så gik hun over til ham, og så sagde hun: ”Hey, undskyld. Jeg har lige mistet min telefon. Jeg ved ikke, om jeg har tabt eller om den er blevet stjålet. Må jeg lige ringe til den fra din?”, indleder han sin fortælling.

De fleste fyre var altid klar på at hjælpe, fortæller Pelle Peter, og på den måde fik Maria ikke bare udvekslet numre med den potentielle date – hun fik også dannet sig et førstehåndsindtryk.

– Så bliver det måske aften eller næste dag, og så enten skriver de: ”Hey, jeg håber, du fandt din telefon. Det er mig fra tidligere.”

– Og hvis ikke de gør det, så kan hun skrive: ”Hey, tusind tak for hjælpen tidligere. Jeg fandt telefonen – det var megafedt”. Og så kan man starte en dialog der og spørge: ”Har du lyst til at drikke en kop kaffe?”

De kalder det ”Maria-metoden” hjemme hos familien Jencel, og tricket er hermed givet videre.

Denne artikel blev først udgivet på Se & Hør. Dette er en redigeret version.

Vil du lytte til femina update? Så lyt til vores podcast, hvor vi en gang om ugen dykker ned i en af de største historier fra vores verden og folder den ud for dig. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Læs også