Hvad er det for ting der tænder kvinder? Vi kan afsløre at romantik og søde ord ikke er med på denne top fem-liste
Kærlighed og sex

Overraskende ting der tænder kvinder

6. november 2011
af Mia Qvist Scheelsbeck
Foto: All Over Press
Hvad er det for ting der tænder kvinder? Vi kan afsløre at romantik og søde ord ikke er med på denne top fem-liste

Ting der tænder kvinder

Kvinders smag er meget forskellig, når det kommer til mænd. Nogen går f.eks. op i øjne og smil, mens andre fokuserer på penge og karriere.

Der er dog også en række ting, som kvinder kan lide ved mænd, men som de færreste tænker over.

Askmen.com har gennemgået en række undersøgelser og har her fundet fem overraskende ting, som kvinder tænder på ved mænd.

Ar
Der er åbenbart noget meget maskulint ved at have ar. Ifølge en undersøgelse, som er lavet ved Liverpool og Sterling universitet, associerer kvinder nemlig ar med mod. Arrene viser, at manden ikke blot har mod, men også at han er stærk nok til at bekæmpe dine modstandere.

Kommer arret fra et fald på cyklen eller lignende, skal du dog måske holde historien for dig selv.

Sved
Det lugter ikke godt, men der er tilsyneladende noget ved mandesved, som vi kvinder godt kan lide. Ifølge forskere fra University of California er der et særligt stof i mænds sved, som hedder androstadienon, der får kvindernes hormoner i gang.

Så der er en god grund til, at kvinder indimellem gerne vil se kæresten dyrke sport.

Planter
Det siger noget om en mand, om han kan finde ud af at holde en plante i live i hjemmet. Det britiske blad, Nuts, der er henvendt til mænd, undersøgte 1.500 kvinders holdning til, hvad de finder attraktivt ved mænd. Og her var omsorg for planter og miljøet en af faktorerne.

Gråt hår
Mænd skal ikke farve håret, når de ældes. En undersøgelse lavet af datingportalen Match.com viser, at 72 pct. af de adspurgte kvinder mener, at gråt hår er særdeles attraktivt.

Briller
Når mænd går med briller, virker de intelligente - og det er noget, der tænder kvinder. En undersøgelse, som blev foretaget på universitetet i Stockholm, har vist, at kvinder er mere tiltrukket af mænd med briller sammenlignet med mænd, der ikke går med briller.

I øvrigt er intelligens af forskere i New Mexico blevet kædet sammen med sunde sædceller. Mændene med den højeste intelligens, havde simpelthen flere sunde sædceller end de andre.

Læs også på Femina.dk om, hvad der tænder kvinder

Eller læs på Bazaronline.dk om du tænder din mand af

Læs også