https://imgix.femina.dk/media/article/oralsex.jpg
Kærlighed og sex

Oralsex: 4 gode teknikker (der virker!)

25. maj 2018
af Christina Bølling
Foto: Pantherstock
Åh, det føles godt! Oralsex kan være en fantastisk intim og fræk oplevelse, og du kan gøre den endnu bedre med inspiration fra disse fire teknikker.
Er du nysgerrig og glad for at få og give god oral sex, kan det være godt at prøve nogle nye teknikker eller lægge krop til.

Tease

Slik lidt her og lidt dér, først forsigtigt og bagefter mere intenst. Tease kan virke utrolig ophidsende. Manglen på ”rytme” gør partneren vågen og forventningsfuld. Bagsiden af glans er meget følsom.

Brug fingrene som tunge

Smør hænderne ind i glidecreme og brug dem som en ekstra ”tunge” på de indre skamlæber eller testiklerne. Våde, velsmurte håndflader på inderlårene føles utrolig ophidsende: ”Der er et lille punkt, hvor skaftet møder tekstiklerne, som er superfølsomt, min kæreste opfatter det som sit g-punkt!”. LÆS OGSÅ: Sådan bliver I ved med at have god sex

Sug i stedet for at slikke

Som variation både på klitoris og penis er det at suge en god afløser for at slikke. Men start forsigtigt, det kan blive næsten for ”hårdt”.

Åndedrætskys

Forventning om ophidselse er noget af det mest ophidsende, der findes, næsten mere ophidsende end selve ”oplevelsen”. Bare det at kysse eller trække vejret helt tæt på partnerens mest følsomme og udsatte dele, er i sig selv et turn-on. Ikke røre.

Kilde: Womenshealthmag.com

https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370.png

Læs også