Tantra-teknikker kan gøre elskov med din partner til en himmelsk oplevelse.
Kærlighed og sex

Opnå ekstase med tantra massage og tantra sex

21. februar 2012
af Juliane Olsen, NewsDesk, Aller Media
Foto: All Over Press
Tantra-teknikker kan gøre elskov med din partner til en himmelsk oplevelse, fortæller sexolog Yazmin Fox. Bliv klogere på tantra her.

Tantra beriger sexlivet

Mangler du en ekstra dimension i dit sexliv? Synes du, at det er svært at blive forløst med den sex, du har med din partner, og udebliver din orgasme trods talrige forsøg? Så er det måske tid for dig og din partner til at udforske tantra-teknikkerne. Tantrasex kan nemlig være et godt middel til at sikre dig den orgasme, som du har ventet længe på.

- Tantrasex beriger sexlivet for både dig og din partner og gør kvinden multiorgastisk. Orgasmerne bliver længerevarende og varer fra et halvt til et helt minut og evnen til at få orgasme, når manden trænger ind bliver også større. Kvinden får også lettere ved at opnå g-punkts-orgasme og orgasmer, der kommer uden indtrængning eller berøring, siger Yazmin Fox, der er indehaver af Sexologiskolen og har undervist i og anvendt teknikkerne i erotisk tantra igennem de sidste 19 år.

Hun forklarer, at tantra skal tænkes som, at du er hamrende forelsket og får et sug i maven, bare du ser ham, du har følelser for. På samme måde kan du som kvinde løfte energien under sex og få orgasme uden at røre ved din partner. Det kræver, at du lærer at være afslappet og åben med dig selv og din partner, for det er vanskeligt at dyrke tantrasex, hvis du er lukket omkring din egen skønhed og sensualitet, siger underviseren.

- Tantrasex er udfordrende både fysisk og blufærdighedsmæssigt, men hvis du har en stor egenkærlighed og en god forbindelse med din partner, så bliver du som kvinde også mere varmet op i din krop. Alt skam og blufærdighed fjernes, og du er ikke i tvivl om, at du tilfredsstiller din partner mere end, hvis I havde almindelig sex, siger Yazmin Fox.

Forkert forventning til sex
Tantraen handler altså først og fremmest om kemien mellem to mennesker, som teknikkerne kan føre op på et højere plan. Det kan ifølge Yazmin Fox ikke lade sig gøre at få tantra til at lykkes mellem to mennesker, der ikke siger hinanden noget, for det skal være et helt basalt match imellem de to, hvis de skal kunne dyrke den form for sex.

Selv om korte affærer er en almindelig ting for mange singlekvinder, så vil Yasmin Fox anbefale, at man lærer hinanden at kende, inden man kaster sig ud i tantrasex. Når man så først udvider repertoiret med tantra, så vil man opleve, at forholdet bevæger sig hurtigt frem ad. Hvis man møder en tantrisk partner, kan man nemlig let blive overvældet, fordi ingen andre har givet den samme oplevelse seksuelt.

- De fleste mennesker er programmeret til at have en forkert forventning om, hvad der sker, når vi har sex. Derfor bliver tantrasex tilfredsstillende både fysisk og åndeligt, fordi vi trækker seancen længere og smelter ind i den. Tantraen lægger også op til, at vi sagtens kan holde pauser undervejs, fordi det ikke handler om at jagte udløsningen. Kvinden skal ikke "levere" klitorisorgasmen. Hun kan godt få en den, men der er mange endnu dybere og mere tilfredsstillende orgasmer for både hende og manden at få, siger Yazmin Fox.

Arbejd med energien
En måde at begynde på tantrasex er ved eksempelvis under sex at fokusere i midten af panden på din partner på det, der kaldes "det tredje øje". Samtidig skal du trække sammen i underlivet og forestille dig en elevator køre op igennem kroppen, mens du stryger din partner på ryggen. Manden skal samtidig kunne mærke, hvornår han får udløsning, så han kan holde igen. Når kvinden først er i gang og varmet rigtigt op, så ønsker hun nemlig ikke, at han kommer hurtigt derefter. På den måde bliver et samleje en oplevelse, som kører op på et højere plan.

På samme måde kan kvinden også under almindelig sex opleve, at det gør ondt, når manden når det inderste punkt i hendes skede under sex, fordi hun er spændt her.
Men det er samtidig det punkt, som hun kan opleve størst nydelse fra, siger Yazmin Fox, og derfor er det vigtigt at udforske området, når man dyrker tantra og åbne det forsigtigt.

Kvinden skal samtidig øve sig i at suge energien op af, så den flytter sig igennem kroppen. Det kræver, at kvinden har energi og er vital før hun kan mærke sig selv fuldt ud. Det kan for eksempel sagtens spille ind, hvordan hun lever med sin kost og livsstil om tantraen kan lykkes.

Læs også