https://imgix.femina.dk/media/websites/qmag-dot-dk/website/engangsbilleder-2014/april/knaldetiljobprim.jpg
Kærlighed og sex

Ny undersøgelse: Så mange vil knalde sig til et bedre job!

3. april 2014
af Malene Fich Weischer
foto: Shutterstock
Sidder du på dit arbejde lige nu? Så se dig lidt omkring. Kunne nogle af dine kollegaer mon finde på at hoppe i kanen med chefen for at få en bedre stilling? Nej, sikkert ikke. Og det kunne du selvfølgelig heller ikke. Men det kunne mange andre …

Det er utroskabs-sitet Victoria Milan, der endnu engang har spurgt deres medlemmer om, hvordan de forholder sig til ting, der handler om sex. Og denne gang handler det om sex på jobbet.

Umiddelbart tænker de fleste jo nok, at der måske godt kan ske lidt hanky panky i krogene til julefrokosten, men måske ikke så meget mere end det. Men sådan ser billedet ikke ud, når man spørger Victoria Milans medlemmer.

Hele 7 ud af 10 ville være parate til at indlede en affære for at fremme deres karriere.

Og 7 ud af 10 er også villige til at være utro med deres chef for at få en højere løn og en finere titel.

Mænd er mere villige end kvinder
Ifølge undersøgelsen er det mændene, der er mest klar til et hurtigt knald i bytte for et bedre job, men kvinderne er nu også godt med. Blandt de adspurgte kvinder svarer 66 pct., at de er villige til at have en affære med deres chef, hvis det kan gavne deres karriere eller føre til lønforhøjelse. Blandt mændene er tallet 72 pct.

Som en sjov krølle på halen svarer 67% af mændene desuden, at de gerne ville give en ansat, de havde haft sex med, flere goder på arbejdet, mens det "kun" gælder for 52% af kvinderne.

Flirt og sex på arbejdspladsen
I det hele taget giver undersøgelsen et lille billede af alle de komplicerede kærlighedsspil, der kan være på en arbejdsplads. En flirt kan opstå ved kaffemaskinen eller til personalefesten - og kan pludselig føre til meget mere end et smil og et skævt blik.

- Hvem har ikke på et eller andet tidspunkt følt sig tiltrukket af en kollega? Med undersøgelsen her ved vi nu, at mange vil lade denne tiltrækning udvikle sig til en affære - og udnytte den for at fremme karrieren, siger grundlæggeren af Victoria Milan om undersøgelsens resultat.

Læs også