Bachelorette
Både Julie og Mette tatoverede Boris' arm ved allerførste møde.
Kærlighed og sex

Mette kalder deres energi for "megagod". Men der er én ting, hun ikke helt kan snuppe

8. juni 2023
Af Benedikte Brix
Foto: Lotta Lemche/TV2
Der er sød musik mellem Mette Sommer og Boris Hiort, og selv om de på mange punkter har samme energi, er der én ting, Mette ikke er så glad for.

Der er rigtig god kemi mellem Mette Sommer og Boris Hiort i ”Bachelorette”.

Det har været tydeligt for seerne, allerede fra Boris gik ned ad den røde løber og havde en tatoveringsmaskine med under armen.

Men hvorfor er det så, at de to ikke bare tager hinanden i hånden og beslutter sig for, at det skal være dem?

– Han er en rigtig god kandidat, men jeg er også interesseret i de andre. Jeg synes, han er dejlig, og når jeg sidder med ham, så glemmer vi tid og sted, men jeg er stadig interesseret i at lære de andre at kende, fortæller Mette Sommer i Se og Hørs podcast, Sladderministeriet.

Hun kan dog sagtens kan se, at kemien mellem de to stråler ud af skærmen.

– Begge vores energier passer godt sammen. Vi tager heller ikke tingene særlig højtideligt, siger Mette Sommer og forklarer:

– Kommer han til at sige noget dumt, eller bliver flov … det sker ikke, når vi er sammen: Vi kalder en spade for en spade og har en megagod energi.

– Og så har vi jo kæmpe ja-hat og er meget positive begge.

Ja, alt lyder jo faktisk helt perfekt på papiret, men der er selvfølgelig også nogle punkter, hvor Boris og Mette ikke matcher helt.

Det er det der med, at Boris’ fysiske kærlighedssprog blandt andet betyder, at han godt kan finde på at kysse sine venner og veninder – og at han har kysset flere af de andre fyre i huset.

– Jeg vidste ikke, de havde gået og råsnavet i huset, så havde jeg måske hevet ham til side og sagt ”hvad sker der?”. Men det er ikke sådan, at jeg er bange for at miste Boris til en af mændene, griner Mette.

Skulle de to gå hen og blive et par, kan Boris’ kyssetøj dog godt gå hen og skabe nogle udfordringer.

– Det vil jeg helst ikke have, at min kæreste eller kommende kæreste gør, siger Mette og uddyber:

– Kindkys er fint, men det, ham og Nicklas lavede … det er meget uskyldigt, men det skal ikke ske hver gang, og ikke med tungen. Så woke er jeg ikke.

Denne artikel blev første gang bragt af SE og HØR. Dette er en redigeret version.

Læs også