https://imgix.femina.dk/media/billeder/2013/august/dildo-prim.jpg
Kærlighed og sex

Mandagsgrin: De pinligste oplevelser med sexlegetøj

26. august 2013
af Malene Fich Weischer og Redaktionen på Tidens Kvinder
Foto: All Over
Er du den lykkelige ejer af sexlegetøj, har du måske også haft en pinlig oplevelse. Tidens Kvinder har spurgt læserne om deres pinligste oplevelser med sexlegetøj, og det er ikke småting, de har oplevet. Er du klar til et godt grin?

Lejer med sexlegetøj

For et par år siden fremlejede jeg min lejlighed i en kort periode. Den var møbleret, så lejeren skulle blot medbringe sine personlige ejendele - og det gjorde hun så. Jeg modtog lejligheden i fin stand, da jeg flyttede tilbage, og alt så pænt og nydeligt ud. Efter en uges tid holdt jeg en lille fest for nogle af mine venner og bekendte. Der blev drukket tæt, og der var gang i den. Også i sofaen, hvor der lige pludselig sprang et monster af en dildo frem fra hynderne. Jeg benægtede, at det skulle være mit sexlegetøj, men ingen troede mig. Og nej - den var ikke en gang ren. Den dag i dag er jeg stadig kendt som "Vulgære Vivi" på grund af det sexlegetøj.
Vulgære Vivi, 33 år

Flyttemændene

Da jeg skulle flytte sidste gang, havde jeg valgt at betale mig fra det og fik et flyttefirma til at gøre det. Flyttemændene puklede og slæbte kasser ned i et højt tempo. På et tidspunkt gik jeg bag en af flyttemændene, som bar en stor hvid papkasse. Pludselig gik bunden ud af kassen og ud vælter mit største stykke sexlegetøj, min sexmaskine: Sådan en stor rød og hvid sag med vinger på siden og - ikke mindst - æsken med alle de forskellige dildo-aggregater, man nu engang kan skrue på sådan et stykke sexlegetøj. Det var bare ikke muligt - på nogen mulig måde - at skjule, hvad indholdet her handlede om. Jeg blev totalt rød i hovedet og prøvede desperat at samle dildoerne op og gemme dem i min striktrøje og mumlede noget om, at "bare den nu ikke var gået i stykker"... Heldigvis var flyttemændene ret professionelle og cool, så i løbet af nul-komma-fem havde de lige lempet mit sexlegetøj tilbage i den hvide kasse, samlet en rigtig flyttekasse (med solid bund!), som de satte kassen ned i og gav mig mulighed for liiiige at smutte æsken med dildoer ned også - uden de kiggede. Og resten af flytningen gik glat. Men jeg har da sikkert bidraget med en god historie om sexlegetøj til et par kommende frokoster i firmaet.
Benedikte, 36 år

Mit sexlegetøj smeltede

Jeg har i flere år haft en fin samling af sexlegetøj. Der er både dildoer, klitorisvibratorer, buttplugs og hele molevitten - eller... det er der så ikke længere. En dag, da jeg åbnede kassen med sexlegetøj, opdagede jeg, at flere af tingene simpelthen var smeltet. Pis!, tænkte jeg, da det jo givetvis måtte være fordi mit sexlegetøj havde ligget på computeren, der havde bidraget med frække film - og måske var blevet lidt overophedet i kampens hede. Min kæreste troede mig ikke, da jeg sagde, at mit sexlegetøj var smeltet helt af sig selv, og han fik straks tanker om de sygeste lege med brændejern, saunasex, osv. I lang tid var det et pinligt emne, men så en dag fik jeg fortalt, at silikonegenstande, der ligger op af hinanden, rent faktisk kan smelte helt af sig selv. Hvordan det rent kemisk hænger sammen, ved jeg ikke. Men i hvert fald har jeg lært at pakke mit sexlegetøj pænt ind. Desværre er kassen med sexlegetøj dog stadig smurt ind i lyserødt silikone.
Silikonelene, 29 år

Æg på afveje

For mange år siden købte jeg mig et dejligt stykke sexlegetøj: et vibrerende æg. Dengang kunne man ikke få æggene trådløse, men kun med ledning og en lille boks, man kunne styre vibrationerne fra. Der stod højt og tydeligt på manualen, at man ikke måtte putte ægget op, men kun bruge det udenpå. Det ville jeg selvfølgelig ikke respektere og efter at have varmet godt op med ægget på min klit, smuttede jeg mit sexlegetøj indenfor og lod det vibrere så lysteligt. Da jeg var færdig, skulle jeg jo have ægget ud og trak derfor i ledningen. Som knækkede! Resultat: Ledning og boks i min hånd. Æg stadig oppe i mig. Og selv om jeg er rimelig fiks på fingrene, så kunne jeg simpelthen ikke få fisket det åndssvage sexlegetøj ud selv. Så jeg måtte pænt vente på, at min daværende kæreste kom hjem fra arbejde om aftenen, så han kunne give det et forsøg. Det lykkedes heldigvis, og om ikke andet, så blev han så tændt af at rode rundt efter det sexlegetøj oppe i mig, at det affødte et godt knald bagefter.
Marie, 47 år

Sexlegetøj ud over det hele

På mit tidligere job havde vi en fredag eftermiddag et dildoparty. Der blev summet, grinet og vibreret med sexlegetøj til den store guldmedalje, og jeg købte naturligvis adskillige stykker sexlegetøj med hjem til samlingen. Efter den sjove lille personalesammenkomst havde jeg tid til en spa-behandling på et af de finere københavnske spasteder. Da jeg ankom til stedet havde jeg to fyldte poser i hånden, hvoraf den ene indeholdt mine nyindkøbte stykker sexlegetøj. Desværre var posen med sexlegetøj så fyldt, at bunden flækkede, lige som jeg stod og checkede ind. Kosmetologen så det hele, men holdt heldigvis masken, og gav mig en ny pose til mit sexlegetøj. Desværre havde jeg bare lidt svært ved at slappe helt af, da selvsamme kosmetolog skulle forkæle mig med to timers wellness.
Lis, 40 år

Da Mr. Purple checkede ind

Jeg var blot 16 år, da jeg skulle rejse alene til USA og besøge min kæreste. På vejen skulle jeg gennem Amsterdam, og det er åbenbart ikke en velset destination hos de amerikanske lufthavne. Da jeg langt om længe ankom i Chicago, blev jeg hevet til side af en lufthavnsbetjent. Først troede jeg bare, at han ville hjælpe mig videre til mit næste fly - men nej. Han fik meget tydeligt sagt, at jeg lignede en narkoluder, og at jeg jo kom direkte fra Amsterdam, og dermed sandsynligvis var i besiddelse af narkotika. Han var faktisk så sikker i sin sag, at han pakkede min taske ud, fandt "Mr. Purple" - min lille vibrator - og tømte den for batterier. Da han ikke fandt noget hvidt pulver i mit sexlegetøj, kørte han samtlige ejendele gennem en scanner, og "Mr. Purple", mit sexlegetøj, kunne således ses på den store skærm af samtlige tilstedeværende.
Det var SÅ pinligt, så jeg har aldrig rejst med sexlegetøj siden.
Lulu, 31 år

Sexlegetøj på skærmen

Når man nu ikke selv forstår sig på teknik og den slags, er det rart når ens gamle far ind imellem kan hjælpe til, når der skal installeres nye programmer osv. Sådan et tilfælde havde jeg også for nylig. Min far skulle afinstallere og geninstallere, men da han klikkede sig ind på et eller andet drev, kunne han se hele søgehistorikken, som mildest talt ikke var for pæne piger. Her var både søgninger på lesbisk sex, bondage, sexlegetøj og meget andet. Faktisk var der kun søgt på frække ting og sager og sexlegetøj. Men det værste af det hele var, da han så på diplomatisk vis var gået videre (uden at sige noget) og loggede på internettet. Her blev han modtaget af en pop-up af en kæmpemæssig vibrerende dildo. Vinduet med sexlegetøj ville ikke gå væk, og til sidst måtte jeg i panik trykke på powerknappen. Jeg fik talt mig ud af det ved at forklare, at jeg havde haft utrolig meget virus på computeren, siden min ven havde lånt den… Ved stadig ikke, om han rent faktisk hoppede på den.
Fars pige, 25 år

Datterens tur til frisøren

Jeg skulle hente min 8-årige datter, som var hjemme og lege hos en klassekammerat. Jeg stod og hyggesnakkede lidt med kammeratens mor, som sagde: "pigerne er ovenpå, vi kan da lige gå op og se, hvad de laver." Det gjorde vi så. "Vi leger frisør!" sagde pigerne, som sad i forældrenes soveværelse. Den ene pige krøllede hår på den anden - med en vibrator/dildo de havde fundet i en natbordsskuffe. Kammeratens mor blev meget flov, og skyndte sig at tage sit sexlegetøj fra pigerne og gemme det væk. Jeg kiggede ned i gulvet og var for pinligt berørt til at sige noget.
Mor, 38 år


TEST DIG SELV: Er du god i sengen?

Var det noget med en ekstra diskret vibrator?
Life-vibratoren er en klitorisvibrator i en fin størrelse for sexlegetøj, der passer perfekt i hånden på grund af den ergonomiske udformning. Vibratoren er lavet i 100 % silikone og er glat og lækker at røre ved. Og hvis du bruger glidecreme på den, bliver den bare endnu blødere og glat at bruge. Den skal oplades før brug og kan i næsten tre timer, når den er fuldt opladet. Dit nye stykke sexlegetøj er vandtæt og nemt at rengøre, da der ikke er nogen riller og dupper at slås med.
Kr. 899,-

God fornøjelse med dit sexlegetøj!

Læs også