https://imgix.femina.dk/media/websites/qmag-dot-dk/website/egangsbilleder-2013/juni/2013-26-imponere-penis-p.jpg
Kærlighed og sex

Mænd vil imponere andre mænd med deres penisstørrelse

24. juni 2013
af Maria Jönsson Bebe, Q.dk
foto: shutterstock
At være veludrustet er nok noget, som mange mænd enten er glade for, at de er, eller i det skjulte ville ønske, at de var. Ikke for imponere damerne, men derimod for at gøre andre mænd misundelige.

Det er alment kendt, at størrelsen på penis, er vigtigt for mændene. Det overraskende er nok nærmere, at det faktisk er andre mænd, som mændene gerne vil imponere.

Kvindernes dom: derfor betyder penisstørrelsen noget - se her hvorfor

Mænds penisstørrelse er vigtig i omklædningsrummet

Ny undersøgelse foretaget af australske Victoria University på 738 mænd i alderen 18 - 76 år, konkluderer, at når det kommer til penisstørrelsen i soveværelset, er størsteparten af mændene ganske tilfredse, men gælder det derimod mandeomklædningsrummet, er det straks en anden historie.

For interessant nok er det faktisk vigtigere for mændene at fremstå veludrustede overfor deres mandlige kammerater, end hvad kæresten eller konen derhjemme synes om den sag. Det skriver Daily Mail.

Mænds konkurrencegen spiller ind

Undersøgelsen viste, at når det kom til penisstørrelse i forhold til at kunne seksuelt tilfredsstille sin partner, var mændene langt fra lige så selvkritiske, som når det kom til, hvad andre mænd tænkte om deres penis fremtoning. Dr. Annabel Chan Feng Yi, der stod for undersøgelsen, kalder fænomenet for "omklædningsrums-syndromet". - Ofte handlede det mere om konkurrencen med de andre mænd. Mange føler sig mest usikre omkring deres størrelse i omgivelser, hvor andre mænd kan se dem, som for eksempel i et omklædningsrum.

Penistema: Hvordan ser de ud, tjek længden på en gennemsnitspenis og meget mere.

Mænd bekymrer sig om deres udseende

Ud over usikkerhed omkring deres penisstørrelse, var mændene også bekymrede over deres vægt og generelle fysiske fremtoning, og ville gerne fremstå mere maskuline og veltrænede, end de følte, de reelt var.
Dr. Chan Feng Yi konkluderer, at samfundets normer og pres når det kommer til udseende, også omfatter mændene, men modsat kvinderne har mændene næsten ingen fællesskaber, hvor de kan hente hjælp fra, og hun opfordrer til mere fokus på området.


Læs også