https://imgix.femina.dk/media/billeder/2012/november/krydderi-prim.jpg
Kærlighed og sex

Krydderi til sexlivet

22. november 2012
af Malene Fich Weischer
foto: All Over og Oestrogenshoppen
Er sexlivet ved at blive lidt for forudsigeligt, hvad så med at tage lidt legetøj med i seng? Legetøj til voksne, altså! Lige nu er der 20% rabat på AL erotik i Oestrogen-shoppen… Så hvorfor ikke tage din partner i hånden og gå lidt på opdagelse?

Til og med søndag den 25. november barberer i 20% af prisen i vores erotiske afdeling i Oestrogen-shoppen. Det eneste, du skal huske, er, at indtaste koden OEFUN i rabatkode-feltet - så bliver de 20% fratrukket din bestilling!

Vi har fundet et lille udpluk af varer her - men du kan se dem alle sammen ved at klikke her

Leaf -vibrator

Life-vibratoren er en klitorisvibrator i en fin størrelse, der passer perfekt i hånden på grund af den ergonomiske udformning. Vibratoren er lavet i 100 % silikone og er glat og lækker at røre ved. Og hvis du bruger glidecreme på den, bliver den bare endnu blødere og glat at bruge. Den skal oplades før brug og kan i næsten tre timer, når den er fuldt opladet. Den er vandtæt og nem at rengøre, da der ikke er nogen riller og dupper at slås med.

Normalpris: 899,-

DIN PRIS: 719,-

Se mere her

Tor2 - penisring

Normalpris: 659,-

DIN PRIS: 527,-

Se mere her

Chain of love kit


Normalpris: 299,-

DIN PRIS: 239,-

Se mere her

Elskovskugler - the dukes


Normalpris: 345,-

DIN PRIS: 276,-

Se mere her

Den nye tantra - forny din seksualitet & dit kærlighedsliv

Bog af forfatter og spirituel lærer Anne Sophie Jørgensen, der har opdateret en årtusindgammel lære fra Østen og bragt den ind i en moderne og uhøjtidelig virkelighed. Hun mener, at de fleste af os er seksuelle analfabeter, fordi vi slet ikke har forstået, hvor langt det kan bringe os, når vi er i forbindelse med vores fulde seksuelle potentiale.

Normalpris: 229,-

DIN PRIS: 183,-

Se mere her

Læs også