https://imgix.femina.dk/media/4d0b83b264274be892de68b8262d9f88.jpg
Kærlighed og sex

Kender du de ANDRE erogene zoner

19. marts 2012
af Tidenskvinder.dk
Kroppen består af mange erogene zoner der indbyder til stimulering og nydelse.

I princippet er hele kroppen én stor erogen zone, men visse punkter er mere følsomme end andre - særligt befordrende er de punkter, hvor huden er tynd, og der er en stor koncentration af nerveceller. Som med alt andet er det individuelt, hvad det enkelte menneske finder stimulerende og/eller ophidsende, men her følger et udvalg af erogene zoner, der uden tvivl er kilder til stor nydelse og også kan stimulere din sexlyst.

Hjernen
Al fantasi foregår i hjernen. Derfor er frække tanker et godt sted at starte, og noget du selv er herre over. Som bekendt hænger tanker, følelser og krop sammen.

Hår og hovedbunden
Håret har til alle tider været et erotisk signal og vækket seksuelle lyster. At få nulret håret og modtage en blid hovedbundsmassage kan hurtigt forplante velbehaget til resten af kroppen.

Fødderne
Nogle mennesker bryder sig ikke om at få rørt fødderne - måske fordi de er kildne. Men kan du abstrahere fra det, er fødderne en kilde til stor nydelse. Prøv med en blid massage - også af den bløde hud mellem tæerne.

Knæhaserne
Dette område er meget følsomt på grund af den tynde hud. Det bør kærtegnes, mens benet er helt strakt ud.

Rygsøjlen
Kærtegner manden dig langs rygsøjlen fra lige over lænden og op til hårgrænsen, rammer han de nerver, der styrer lystfølelserne i underlivet. Det kan hurtigt få dine safter til at stige.

Indersiden af lårene
Det er vist ikke nogen hemmelighed, at du er særdeles følsom på indersiden af lårene. Lad ham bruge god tid på at ae, kysse og slikke dette område.

Nakken, halsen og ørerne
De fleste synes godt om at modtage kærtegn fra tunge og fingre i dette område, men det er ikke alle, der bryder sig om at få tungen stukket dybt ind i øret, så lad ham gå forsigtigt frem.

Balderne
Ja, selvfølgelig. At blive aet her er skønt. Husk også punktet under balderne.

Læberne
Det siger vist sig selv, at læberne er en vigtig erogen zone, så brug endelig lang tid på at kysse. Et tip: Prøv at lade din partner suge blidt i din overlæbe, mens han lader tungen finde det lille bånd bag overlæben. En god overraskelse!

Hænderne
Håndflader, fingerspidser og indersiden af underarmene er meget følsomme områder. De kan kærtegnes til hver en tid - også i det offentlige rum.

Brysterne
På grund af de mange nerver, der er samlet i brystvorterne og det omgivende område, er berøring med hænder og tunge her pragtfuldt.


Læs også