https://imgix.femina.dk/media/billeder/2014/marts/affaereprim.jpg
Kærlighed og sex

Karriere: Ville du knalde dig til et bedre job?

28. marts 2014
af Lonnie Kjer
Foto: All Over
Nej nej, sikkert ikke. Men det er der altså en del, der vil. På utroskabssitet Victoria Milan er medlemmerne ikke blege for at indrømme, at de gerne kaster sig ud af en affære, hvis det altså kaster karriere og kroner tilbage.

Finere titel og mere i løn - ja tak. Også hvis det betyder en lille affære med chefen. Sådan svarer syv ud af ti adspurgte medlemmer hos utroskabssitet Victoria Milan, der ikke bare opfordrer til utroskab, men også tjekker alverdens andre tendenser ud hos deres mange medlemmer.

Et knald og en lønforhøjelse, tak
Og deres seneste undersøgelse siger det klart: Både kvinder og mænd er klar på en frisk affære, hvis det betyder et par skridt op ad karrierestigen. Blandt de adspurgte kvinder svarer 66% ja tak, og hos mændene er det hele 72%, der gerne forkæler deres kvindelige chef lidt udover det sædvanlige, hvis det gavner karrieren.

Kan 2000 medlemmer ta' fejl?
Der deltog 2000 af sitets medlemmer i undersøgelsen, hvis formål var at illustrere det komplicerede kærlighedsspil, der foregår på mange arbejdspladser.

Sigurd Vedal, grundlægger af og VD for Victoria Milan, siger:
"Hvem har ikke på et eller andet tidspunkt følt sig tiltrukket af en kollega? Med undersøgelsen her ved vi nu, at mange vil lade denne tiltrækning udvikle sig til en affære - og udnytte den for at fremme karrieren," siger han.

Hovedparten af både mænd og kvinder er i øvrigt klar til selv at give visse fordele til en ansat, de har en affære med. Mændene lidt mere end kvinderne.

Så ved vi det …

Nysgerrig? Besøg Victoria Milan HER: www.victoriamilan.dk

Læs også