https://imgix.femina.dk/media/489210f4f6494775942d6fae5d1cf633.jpg
Kærlighed og sex

"Jeg bliver ikke tændt, når jeg har sex"

5. maj 2012
af Redaktion
foto: ThinkStock
En bruger på Oestrogen.dk spørger om der er noget galt med hende. Læs sexolog Maj Wismanns svar til hende.

Hej Maj

Jeg skriver til dig fordi jeg har lidt et problem med at blive tændt når jeg har sex. Jeg vil ikke sige at jeg direkte har manglende sexlyst, jeg går ikke og har lyst til sex hele tiden, men det er heller ikke fordi jeg ikke har lyst. Problemet er bare at når jeg så har sex, så føler jeg ikke at jeg bliver tændt. Og når jeg tænker tilbage, tror jeg faktisk altid det har været sådan og det hører mere til sjældenhederne at det sker. Fx er der en fyr jeg har arbejdet med, som jeg fra dag 1 har synes var tiltrækkende og har ofte haft lyst til at være sammen med ham, men da det så endelig sker bliver jeg stadig ikke tændt og jeg forstår det virkelig ikke, for jeg har jo tænkt på ham i lang tid?

Jeg kan blive tændt hvis jeg ser en intim scene i en film, men porno synes jeg ikke har den store effekt på mig. Jeg tror at nogle er de situationer hvor jeg har været mest tændt, er når jeg ved at jeg ikke må - jeg var engang hjemme hos min daværende kærestes kammerat, hvor han ender med at ligge og nusse mig lidt og jeg var for at sige det lige ud - røv liderlig! Jeg havde så meget lyst til at være sammen med ham, men vidste jo at det ikke kunne lade sig gøre..

Det er ikke fordi sex ikke er godt, det er for det meste rigtig dejligt, men jeg har aldrig fået en skedeorgasme, på trods af at jeg faktisk godt tror at det kan lade sig gøre, og jeg tænker at det måske ville hjælpe lidt på det hvis jeg så var tændt.. Jeg kan godt tænde på tanken om sex, men så når det kommer til selve akten, så sker der bare ikke det helt vilde. Har du nogle råd til hvad jeg kan gøre for at for at blive mere opstemt!

Hilsen Majsemus

Klik her: Læs Maj Wismanns svar brevkassespørgsmålet

Læs også