Det kan være nemt nok at brokke sig over alt dét i ens liv, der ikke fungerer. Men hvad er det egentlig, man vil have i stedet? Læs denne uges indspark fra forfatter og foredragsholder Jakob Olrik.
Kærlighed og sex

Jakob Olrik: Danske mænd er for kedelige!

14. januar 2015
af Jakob Olrik
foto: Privat
- Vi er blevet for ynkelige, os danske mænd. Eller lad os sige det ligeud; vi er for KEDELIGE! Kvinderne keder sig. Sådan skriver forfatter og sex-ekspert Jakob Olrik i sit seneste blogindlæg, Læs med her og se, om du er enig …

Vi har fået et problem i Danmark.
Og kære mænd, kære brødre, problemet ligger hos OS!

Problemet er, at vi danske mænd ikke har mandsmod og selvtillid nok til at konfrontere, forføre og overraske den stærke selvstændige selvkørende kvinde, der florerer her til lands.

Det er lidt sørgeligt, for hun sidder altså dér med sit perfekte kontrollerede skematiske succesfulde selv og længes efter en rigtig rusketur! Eller i det mindste en ordentlig omgang gentleman-kurtisering!

Jakob Olrik: Kun dovne mænd går til prostituerede

OM JAKOB OLRIK

Jakob Olrik blev for alvor kendt i programserien "I seng med DR2". Herefter gik det stærkt som fast sexekspert i "Go´ Morgen Danmark" (sommeren 2010), debattør og klumme skribent for Politiken og EB.

Tidligere har han været med til at etablere og været rektor for sexologuddannelsen samt kognitiv parterapeutuddannelsen, der begge stadig har til huse i Wildersgade i København.

I 2010 udkom hans første bog "Mer´og bedre sex". Og 2013 bogen "Kvinde, kend din mand".

I starten af 2015 skyder han hul på sin store Danmarksturne med navnet "Kvinde, kend din mand".

Skildpadde-mænd

Men. Den danske mand (ja, undskyld jeg lige generaliserer, men nogen skal jo gøre det), den danske mand er begyndt at minde om den tavse, lidt kedelige, dyreart: Skildpadden.
Vi fortrækker at trække os ind i vores skjold i stedet for at kaste os ind i kampen. Vi tør ikke vise mod og vilje til at sige: "Jeg vil ha' dig! Jeg udvælger dig, trods mine kiksede dansesko, for du er for lækker!"
Næh, så vil vi hellere ty til vores trygge skjold.

Og så er der kvinderne. Det er jo en fantastisk inspirerende udvikling, kvinderne har taget de sidste 50 år; fra at have været moderlige objekter rubriceret UNDER manden til at være udviklingsorienterede og bevidste væsener, der stiger til tops. Der er virkelig sket noget med kvindernes liv! Kvinderne er i dag de innovative, de repræsenterer nytænkning. De er psykologisk kloge, økonomisk stærke, fysisk aktive og socialt dygtige. Prøv at gå ind i hvilket som helst lokale og tjek det ud: Kvinderne overstråler mændene! De skinner og lyser og stråler, fandengalme!

>> Sådan får du succes med netdating - køb bogen her.

Indbildsk storhed

Nå. Tilbage til os mænd. For mig at se er vores store problem, at vi snubler i vores egne snørebånd også kaldet stolthed. Vi har begravet os i vores helt egen indbildske forståelse af vores egen storhed. Vores storhed er slet ikke så stor, som vi tror, den er! Den er lille.

Kvinderne omkring os er i virkeligheden meget større, og verden omkring os er meget større. Og ups, det kan vores maskulinitet slet ikke deale med, så lad os hurtigt ty til porno, prostitution og andre former for master/slave-fantasier, såsom at kneppe sekretæren, så vi kan føle os ovenpå.
Vi kan ikke se ud over vores egen stolthed.

Den danske mand leger King Kong med sin dyrt købte mountainbike med 50 gear samtidig med, at han løber skræmt frem og tilbage til sit skildpaddeskjold. Han påtvinger sig en kæmpe status uden at gøre noget som helst modigt.

Men hallo, den rigtig store stolte King Kong-mand er da ham, der også tør være lille, ham der tør hengive sig i mødet med kvinden, ham der tør vise længsel, liderlighed og lyst (uden at have drukket sig i hegnet først).

>> Kom med til Jakob Olriks seneste foredrag "Kvinde, kend din mand". Det kommer hele landet rundt! Læs mere her

Brystkassen frem

Vi er blevet for ynkelige, os danske mænd. Eller lad os sige det ligeud; vi er for KEDELIGE! Kvinderne keder sig. Kvinderne vil mærke vores maskulinitet som noget levende, modigt, kropsligt, frækt, spændstigt og selvsikkert!

De vil mærke vores maskulinitet, når vi træder ind i et lokale, de vil mærke vores øjnes glød. De vil mærke, at vi er rede til at gøre hvad som helst for dem. De vil opleve, at vi værdsætter deres lækkerhed og krop helt vildt!!!

Så kære mænd, det er på tide at vi opper os! Vi må mande os op! Kvinderne er trætte af passivitet, de er trætte af bange usikre tudeprinser, de er trætte af kontor-ånde og indbildsk storhedsvanvid.

Kom ind i kampen, brødre! Ret jer op, skyd brystkassen frem og fyr den af som de mænd I ér. Flirt. Kurtisér. Komplimentér. Giv af jer selv, lad være med at være nærig med penge, ord, følelser og lidenskaber. Smid skjoldet! Favn hele verden. Tag ansvar. Vær gentlemen. Kæmp for kvinderne, øv jer i at kæmpe!

Det er dét, de vil ha', alle de smukke kloge hotte liderlige kvinder, vi har i det her land! De savner mænd!
De længes efter mænd, der tør være mænd! Herligt ikk'?

Kærlig hilsen Jakob

Læs også