rasmus
Kærlighed og sex

Han drømmer om en kæreste. Men han vil finde hende et særligt sted

5. december 2023
af Katrine Rosenbæk
Foto: Lotta Lemche/TV 2
Rasmus Andersen vil gerne have en kæreste, men han er træt af dating-apps. Nu har han droppet dem.

Rasmus Andersen ser sig om efter kærligheden, når han er i Netto, og når han er på café.

Men ikke der, hvor mange andre mennesker kigger efter den. Han har nemlig droppet dating-apps, for han synes, de er overfladiske. Det fortæller han til TV 2 Østjylland.

Rasmus, som mange lærte at kende under den seneste sæson af ”Bachelorette”, drømmer om at finde en kæreste, han kan stifte familie med – og som har lyst til at bo sammen med ham og hans hund, Bo.

Men han insisterer altså på, at det må være muligt at møde hende i virkeligheden. Hvilket jo efterhånden kan føles som et ganske særligt sted at finde kærligheden med alle de apps, man kan vælge mellem.

– Når jeg følte mig allermest ensom, åbnede jeg Tinder. Så sad jeg der, ofte når jeg var på toilet og egentlig bare kedede mig, for jeg har aldrig forstået det spil, der foregår derinde, siger Rasmus Andersen.

Han har nemlig brug for at mærke, at der både er kemi og fysisk tiltrækning mellem ham og sin date – og det kan han ikke, mens han sidder og swiper bag skærmen.

Han mener, at vi ofte fremstiller en perfekt og overfladisk version af os selv på datingsapps, og at hvis man ikke fremstår perfekt, så er der ingen, der vil matche med en. Men hvem ser perfekte ud hele tiden, spørger han.

Hans omgangskreds derimod er flittige brugere af Tinder.

– Nogle af mine kammerater skal nogle gange lige mødes med en kvinde, fordi de skal have sex. Den slags har jeg slet ikke lyst til. Kvinden bliver 'en ting', men hey, det er jo et menneske, de skal mødes med. Det kan jeg slette ikke, der skal være en kemi, før jeg kan være intim med nogen, siger Rasmus Andersen.

Hvis han kunne bestemme, så skulle vi alle droppe datingsapps og i stedet finde hinanden i virkeligheden. Vi skulle droppe alt det overfladiske. Og hvis nu vi så en sød person, så skulle vi bare gå hen til vedkommende og sige det: Du ser sød ud, skal vi drikke kaffe?

Rasmus fortæller desuden, at han ses lidt med en kvinde nu, og at hun fik ham til at græde af grin på deres første date. ”Fantastisk”, kalder han det for.

Vil du lytte til femina? Så lyt til vores podcast, hvor vi en gang om ugen dykker ned i en af de største historier fra vores verden og folder den ud for dig. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Læs også