https://imgix.femina.dk/media/135642ca257b40e9bc8382d51dcef3f1.jpg
Kærlighed og sex

Fræk ferie - Pust nyt erotisk liv i dit parforhold

19. oktober 2011
af Tidens Kvinder
Der er masser af muligheder for at finde små oaser og frække feriesteder, der med garanti vil holde dig og din partner kørende på fuld damp resten af vinteren.

Når det er mørkt og trist og når det hele går op i varmt tøj og bidende kulde, så er det, at vi virkelig har brug for at komme væk.

Den danske vinter indbyder ikke ligefrem til intimitet og romantik, og så kan det være en rigtig god idé at skifte den grå og triste horisont ud med nogle steder, hvor I kan glemme alle de sure pligter for en stund og i stedet dyrke hinanden og (gen)finde begæret, nærværet og intimiteten.

Send parforholdet på tiltrængt ferie

Giv dig selv og dit parforhold en tiltrængt vitaminindsprøjtning, og riv en dag, en weekend eller en hel uge ud af kalenderen. Måske har du ikke råd til den store romantiske ferie lige nu, men så lad dig i stedet inspirere af noget af det, der ikke koster så meget.

Læs også : Sådan får du skøn sex med samme partner

Love retreat - Sydlandsk kærlighedskursus

Vil I lidt længere væk end de nordlige lande, kan I hoppe på et fly og tage på Loveretreat på Mallorca. I en uge vil I blive forkælet på alle mulige måder, komme tættere på hinanden og få optimeret jeres seksuelle potentiale. Kursusarrangørerne vil gøre deres for, at ferien bliver en eksklusiv kærlighedsferie for par, der elsker hinanden, og som har lyst til at arbejde med kærlighed og passion.

Erotiske kurser, udflugter og coaching

I bliver indlogeret i lækre dobbeltværelser, og alle måltider er inkluderet. Programmet består bl.a. i romantiske udflugter, terapisessions, foredrag og erotisk coaching - afholdt af Robert Lubarski, Joan Ørting og Sabina Elvstam-Johns.

Herudover kan I købe forskellige massage- og wellnessbehandlinger, og der vil også være plads til forskellige individuelle ønsker efter behov.Hvis I er interesseret i at deltage på et kursus, skal I tilmelde jer snart, så arrangørerne kan koordinere tidspunkt for afholdelse af næste kursus.

Læs mere på www.loveretreat.dk

Boutique Marian - Erotisk bed and breakfast

Boutique Marian har åbnet en erotisk bed and breakfast i Jylland. Stedet henvender sig til jer, der har brug for at give samlivet et ekstra pift, hvis I vil udforske nye erotiske grænser sammen, fejre en anderledes bryllupsnat eller fødselsdag - eller bare har brug for lidt kvalitetstid sammen.

I kan leje 1.salen, der består af et soveværelse, badeværelse, altan og lydisoleret legerum med bl.a. kors, gynge, massagebriks og meget andet. Derudover får I også lidt lette anretninger (champagne, chips og frugt), og opholdet inkluderer morgenmad. I kan leje værelset for enten 5 timer eller 1-2 overnatninger.

Foruden bed and breakfast-konceptet har Boutique Marian en butik med en erotisk afdeling, hvor der sælges sexlegetøj og erotisk lingeri, til alle størrelser. Og her er det jo oplagt at shoppe alle de rekvisitter, I får brug for til nattens udfoldelser.

Læs mere på www.boutique-marian.dk

Venusgården - Svensk nydelse

Hvis planerne rækker videre end Dannevang, kan I tage et smut til Venusgården, der ligger i Skurup, tæt på Malmø. Venusgården er skabt af Ylva Franzén, der er kendt for sine populære kurser for par og singler og er forfatter til bogen "Kvindens nydelse".

I kan vælge at bestille en almindelig bed and breakfast, men mere interessant er det måske at opgradere til et af stedets specialindrettede kærlighedsrum; Venus-, Tao-, og Kama Sutra rummet.

I disse får I (foruden de sædvanlige goder som eget badeværelse, stor dobbeltseng og friske håndklæder) også stemningsskabende ekstrating som billeder af elskende par på væggen, kærlighedsdrinks og erotiske sæt med sex-legetøj, voksenspil, stemningsskabende musik, røgelse, en sexgynge og diverse aromatiske olier. Stedet ligger i smukke, rolige omgivelser, hvor I bare kan slappe helt af og nyde hinanden.

Læs mere på www.venusgarden.se

Samadhi Spa - Luksus med sexolog samtaler


Samadhi Spa er et helt nyt koncept inden for erotiske oplevelser. Centralt beliggende i København kan både singler og par nyde at blive forkælet med forskellige luksuriøse skønheds- og velværebehandlinger og kombinere dem med inspirerende samtaler med en sexolog.

Samadhi Spa bygger på ideen om, at når din krop er afslappet og i harmoni, er dit sind åbent for forandring. Behandlingerne er skabt for at nære krop, sind og hjerte, så du går derfra med fornyet livsenergi. Foruden de traditionelle massage- og skønhedsbehandlinger kan du og din partner prøve en af De Luxe-pakkerne, hvor I f.eks. finder jeres egen kærlighedsduft eller oplever en Kama Sutra aften.

Du kan også vælge de mange muligheder i KærlighedsOasen, der henvender sig til både singler og par og tilbyder bl.a. "Forførelsespakken", "Gudindeaftener" og "Mandegrupper". Her kombineres behandlingerne med massage, fodbad, aroma boble- og dampbade, kærlighedsmiddage og udviklende samtaler med sexolog Robert Lubarski.

Se mere på www.samadhi-spa.dk


Hotel Twentyseven

Hotel Twentyseven

Hotel Twentyseven har nytænkt den traditionelle hotelform og skabt det perfekte "getaway" i hjertet af København, hvor mottoet er, at livet på Hotel Twentyseven er så aldeles ukompliceret, at I kan bruge al jeres tid og energi på hinanden. Nøgleordene er forkælelse, og alle værelserne er udstyret med moderne, funktionelt skandinavisk design.

Hvis I booker en "Live life as lovers" pakke, får I udleveret "Amors Secret Goodie Bag" ved ankomsten, som hotellet lover, vil forføre jer. I får også champagne, chokolade og frugt, bløde badekåber, en indbydende seng og morgenmad samt en cocktail kaldet en "Love Potion" i hotellets eksklusive cocktaillounge.

Som et ekstra pift er hotellets toiletter udstyret med en automat, hvor du kan trække diverse sexlegetøj til aftenens mulige udskejelser.

Læs mere på www.hotel27.dk

Fræk ferie på lavt budget

Hvis I kke har råd, eller tid, til at rejse væk, kan I sagtens få lidt kvalitetstid sammen alligevel, som kan puste nyt liv i jeres parforhold. Hvis I har børn, så få dem passet for en aften, alliér jer med svigerforældrene eller en hjælpsom tante.

Gør jeres hjem hyggeligt: Skru op for varmen, og tænd en masse stearinlys. Tag et varmt bad sammen. Køb en af de boblevine, der ikke er så dyre f.eks. Cava, Cremant eller Asti, og nyd den sammen i badet.

Arrangér lidt lækker chokolade og jordbær, som I kan made hinanden med, når I er kommet ud af badet og sidder dampende varme i bløde håndklæder eller badekåber. Sæt stemningsskabende musik på, f.eks. cubansk salsa, argentinsk tango eller blød jazz. Investér i et massagelys, der både skaber stemning som lys og samtidig fungerer som massageolie, og giv hinanden en sensuel omgang massage.


Læs også : Sådan får du dit livs frækkeste sexmåned

Læs også