https://imgix.femina.dk/media/da85d1b737834309b94099c0d9f73c6e.jpg
Kærlighed og sex

Forkæl ham med frækt legetøj - du får også glæde af det

18. august 2011
af
TEKST: Lene Byriel FOTO: iStockphoto, Flemming Nielsen, PR
Der er begyndt at komme mere og mere kvalitetslegetøj til mænd på markedet – så hvorfor ikke give ham den store tur?

Der findes efterhånden så meget lækkert sexlegetøj til os kvinder, men til mænd har markedet mest være domineret af oppustelige bolledukker, tarvelige onaniposer eller transportable silikonefisser, og selv om det meste er effektivt og klarer opgaven, har der sjældent være noget at falde i svime over.

Men de dage er ovre. Der er begyndt at komme mere og mere lækkert designerlegetøj til ham, så hvorfor ikke give ham en ordentlig dosis forkælelse med nogle af de mange nye sjove og lækre ting, der findes?

Sexlegetøj styrker parforholdet

Faktisk er der adskillige fordele ved at planlægge en fræk hyggestund for ham. Dels er de fleste mænd særdeles modtagelige for forkælelsestilbud - og giver gerne igen, så du kan roligt regne med bonus næste gang. Og dels styrker det fortroligheden, nærheden og kærligheden mellem jer at dele den slags intime lege med hinanden. Og så er der noget helt særligt ved at lege med sig selv, mens partneren ser på - og at se på, mens partneren fornøjer sig selv.

Som kvinde kan du ikke undgå at blive klogere på hans seksualitet og onaniteknikker ved at kigge med fra sidelinien, eller involvere dig mere direkte, når han tilfredsstiller sig selv på den måde, der føles allerbedst for ham.
Hvilket legetøj skal I vælge? Læs med her når Tidens Kvinder tester noget af det mest populære sexlegetøj til mænd.

Q anbefaler : Tenga æg - billigt og fantastisk sexlegetøj til mænd

Sådan kommer I i gang med sexlegeøj


  1. Introducer emnet "mandelegetøj" på et tidspunkt, hvor I alligevel er fortrolige og afslappede - f.eks. efter sex eller under en hyggelig aftensnak.
  2. Find ud af, hvad han er til - skal det være designlækkerier, eller er der fokus på effektivitet? Skal det brumme eller ej? Skal det være til sololeg - eller er det sjovest, når du er med?
  3. Hvad kan han bedst lide - at blive overrasket med et hemmeligt surprise-indkøb, eller skal han være med til at vælge?
  4. Sæt god tid af til at lege, og sørg for, at I ikke bliver forstyrret. Det kan være efter søndagsbrunchen eller på en kæresteaften, hvor der ikke er andet på programmet.
  5. Sørg for, at rammerne er i orden: Varm rummet op, og gør det hyggeligt.
  6. Lad ham bestemme: Skal du kigge på eller være med? Skal legetøjs-legen være opvarmning til sex mellem jer to, eller spiller grejet hovedrollen?
  7. For mange mænd er det grænseoverskridende at bruge legetøj, især med andre som tilskuere, så lad ham styre forløbet undervejs.
  8. Prøv, om I kan etablere en legende og ikke så alvorlig stemning. Meget legetøj skal man lige lære at bruge, så de første par gange kan det
  9. Evaluer bagefter: Snak om, hvad der var godt og skidt. Er det noget, han skal have for sig selv, eller skal legetøjet blive en del af jeres fælles sexliv?

Læs også : Sexlegetøj er helt ok

Læs også