https://imgix.femina.dk/media/websites/femina-dot-dk/website/dig-og-dit-liv/sex-og-kaerlighed/2012/10/1241-tendens-skaeg/1241-skaeggede-maend-art.jpg
Kærlighed og sex

Er fuldskæg den nye sort?

11. oktober 2012
af Webredaktionen
Foto: All Over
For år tilbage, var det den glatte, Gilette-the-best-a-man-can-get-ansigtshud, der dominerede hos mændene. Men nu er skæg tilsyneladende den nye sort. Og vi taler ikke sådan et veltrimmet, sexet moustache eller lidt grove skægstubbe – næ nej, vi taler et godt, gammeldags skæg, som vor bedstefar havde det...

Skæg er hot hos mænd. Faktisk så übertrendy, at det næsten er umuligt at finde en glatbarberet mand i modemagasinerne, reklamerne eller ja - på gaden.

For et år siden var det kun dem, der virkelig var med på beatet, der sprang ud med fuldskæg, men i dag er det så mainstream, at selv modellerne i supermarkedskatalogerne er hoppet med på trenden.

Er det så pænt? Hmm, det er der jo altid blandede meninger om - f.eks. deler redaktionens medlemmer sig ca. 50-50 (dog med overvægt til nej-siden). Som boligredaktør Katrine udtaler: "Bare der ikke sidder madrester i…".

Trenden har også spredt sig til Hollywood, hvor store stjerner render rundt med et fuldvoksent fuldskæg. I hvert fald imellem filmoptagelserne.

Så vi tænker, at I da ikke skal snydes derude. Derfor har vi lavet et galleri med skæggede, kendismænd - nyd eller gys…!

Læs også