Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Kærlighed og sex

Elvira Pitzner om dramatisk brud: "Han tog alt mit tøj og kastede ud på gaden"

5. oktober 2022
Af Klara Hauberg Hansen
Elvira Pitzner fortæller om et tidligere forhold, der langt fra var nemt – hverken at være i eller komme ud af – fortæller hun nu ærligt i det nyeste afsnit af podcasten “112 for knuste hjerter”

Den 25-årige realitystjerne Elvira Pitzner har det normalt med at holde kortene ganske tæt til kroppen, når det kommer til hendes tidligere forhold.

Men nu sætter hun for første gang ord på et ganske dramatisk brud, hun havde med en af sine ekskærester i podcasten “112 for knuste hjerter”, der efterlod hende med, hvad hun i dag beskriver som posttraumatisk stress.

Ekskæresten, som hun ikke nævner ved navn, dukkede op i hendes liv kort efter, hun havde brudt med sin tidligere kæreste, og hun stod helt alene med sit enorme renoveringsprojekt af huset i Kokkedal.

I dag husker hun tilbage på perioden som en, hvor hun havde “meget på sin tallerken”, og han nok fangede hende på det helt rette tidspunkt.

– Han var sgu meget sjov og sød, han var lidt genert og tilbageholdende. Han var bare mega omsorgsfuld, og han gav mig al sin opmærksomhed. Det var en masse gode følelser, han gav mig i kroppen, fortæller hun om den første gode tid med ham.

Der gik heller ikke lang tid fra de to mødtes, til de valgte at kalde sig kærester, og han begyndte at hjælpe Elvira med husprojektet i Kokkedal.

Noget, som han ikke umiddelbart gjorde af egen fri vilje, og hjælpen var langt fra gratis.

– Mange sagde også dengang til mig, om jeg ikke kunne se, det var helt væk. Men han var meget manipulerende og god til at tale, så jeg tænkte, at det måske var meget normalt.

– Han blev en helt anden

De gode stunder mellem parret varede desværre heller ikke ved, og som tiden gik, begyndte hun oftere og oftere at undre sig over hans reaktion, når hun enten sås med sine drengevenner, postede særlige billeder på sin Instagram eller var på arbejde.

I perioden optog hun ofte til et tv-program, og det betød, at hun blev fulgt tæt af en kameramand.

– Han begyndte at kommentere på, at han syntes, det var mærkeligt, jeg skulle filme med ham, at det var mærkeligt, jeg havde mænd i mit liv.

– Han kunne også finde på at sige; “Hvorfor har du postet det her? Er du klar over, hvad du gør ved mig, du respekterer mig ikke”, fortæller hun videre.

Elvira Pitzner fortæller desuden om en episode, hvor hun er taget forbi sit musikstudie, hvor en anden musiker også indspiller, hvorfor hun tager et billede af deres navne på døren og deler det på sin story og tagger vedkommende.

Noget, der fik ekskæresten til at ringe flere gange og siden udbrød, hvordan hun gav ham vedkommende så meget opmærksomhed, at han ville tro “du vil knalde med ham”.

– Til sidst endte tænkte jeg, er det mig, der er helt forskruet, er jeg i virkeligheden mega respektløs?

Elvira fortæller videre, hvordan hun ikke fortalte nogen af sine nærmeste om de voldsomme oplevelser, og hvordan hun sad med følelsen af, at han havde “solgt hende en helt anden person, end den han var”.

Alligevel blev hun i forholdet.

For som hun i dag beskriver det, hver gang hun konfronterede ham med hans udmeldinger, så faldt han knæ og undskyldte.

I dag ser hun tilbage på det som et afhængighedsforhold, hvor han havde isoleret hende fra sine nærmeste venner og familie.

Beskyldt for utroskab

Der skulle da også en voldsom oplevelse til at vække hende fra, hvad der nok godt kan beskrives som et mareridt.

– Jeg ligger og sover, og så hiver han dynen af mig og hiver mig næsten i håret, så jeg vågner, og han siger; “Hvad fanden er det her?”.

– Jeg rejser mig og ser, at han har pillet små hundehår af min jakke og lagt på køkkenbordet. Jeg siger; ad, hvorfor ligger de der, hvorfor har du pillet Eddies hår af? Så siger han; “Det er jo ikke hans, det er en fyrs”.

Men trods Elviras benægtelse, troede ekskæresten ikke på hendes udmelding.

– Så han tog alt mit tøj og alle mine ejendele, jeg havde i hans hus og kastede ud på gaden og kaldte mig luder.

Dét blev vendepunktet for Elvira Pitzner, der kort efter samlede alle sine ting sammen og kørte fra stedet, inden hun sendte ham en besked om, at deres forhold var forbi.

I dag danner Elvira Pitzner par med sin iranske kæreste Milad Saadati, som hun mødte i Dubai.

Et forhold som også flere gange har været i vælten i pressen, efter det blandt andet lød i starten af 2021, hvordan Milad fortsat skulle være gift med sin eks, mens den selv samme eks tidligere i år kunne berette om, hvordan Milad og Elvira skulle have tortureret hendes katte.

Artiklen blev første gang bragt på Se og Hør. Dette er en redigeret version.

Læs også