https://imgix.femina.dk/media/websites/qmag-dot-dk/website/egangsbilleder-2013/juli/2013-28-sex-maend-p.jpg
Kærlighed og sex

Det vil mænd hellere undvære end SEX

9. juli 2013
af Redaktionen
kilde: YouGov for Eli Lilly - foto: shutterstock
Sex er vigtigt for danske mænd. Så vigtigt, at mange mænd hellere vil undvære ferien, bilen eller en lønstigning, end de vil undvære sex i deres liv. Se deres top 11 over hvad de helst vil undvære her.

Sex er vigtigt for danske mænd. Så vigtigt, at mange mænd hellere vil undvære ferien, bilen eller en lønstigning, end de vil undvære sex i deres liv. Chokolade, alkohol og kød scorer også højt på mændenes top 11 over, hvad de hellere vil undvære end sex. Det viser ny undersøgelse blandt danske mænd i behandling for rejsningsbesvær.

> Læs om mændenes bedste sexoplevelser her

Et godt sexliv handler om at kunne have sex, når man har lyst. Det handler om at kunne tilfredsstille sin partner og undgå bekymringer om ikke at kunne gennemføre samlejet. Og så handler et godt sexliv om friheden til at være spontan omkring sex.

Det fortæller danske mænd, der i dag er i behandling for deres rejsningsbesvær og derfor ved, hvor stor betydning det kan have, når der opstår problemer med rejsningen. Undersøgelsen er foretaget blandt 300 danske mænd med rejsningsbesvær af analyseinstituttet YouGov for Eli Lilly.

Midtjyder prioriterer kørekortet, syddanskerne bøffen

Sex betyder så meget for sjællandske mænd, at hver sjette hellere vil gå bankerot end undvære sex (17 %). 20 % er også klar til at miste kørekortet til fordel for sexlivet.

I Midtjylland har mændene til gengæld en tendens til i højere grad at prioritere kørekortet frem for sexlivet. En ud af 10 midtjyske mænd vil hellere miste kørekortet end undvære sex (10 %).

> Sexede citater fra Hollywood stjernerne - læs dem her

Syddanske mænd er også køreglade. Blot 14 % vil hellere undvære bilen end sexlivet, mens hver fjerde i Hovedstaden og Nordjylland er klar til at give afkald på bilen til fordel for sexlivet (23 %).

Syddanskerne vil dog hellere undvære bilen end kød. Faktisk ligger kød helt nede på en 9. plads over, hvad syddanskere hellere vil undvære end at undvære sex. Således prioriterer syddanskerne kød over både bilen, jobbet (18 %), håret (25 %), vægten (18 %) og lønstigningen (22 %).

Læs også