https://imgix.femina.dk/media/billeder/2012/november/hvad-oensker-han-sig-prim.jpg
Kærlighed og sex

Det ønsker din mand sig - i sengen

7. december 2012
af Lisbeth Madsen, Alive.dk
foto: All Over
Hvad tænder egentlig mænd på? Hvad drømmer de inderst inde om i sengen? Den amerikanske sexolog og forfatter Lou Paget kommer her med sine seks bedste råd...

Husker du at rose din mand for hans fremragende evner i sengen, eller synes du ærligt talt ikke, der er meget at råbe hurra for? At give din mand, det, han gerne vil have, kan faktisk virke som omvendt psykologi. Det kan nemlig være din vej til at gøre ham til en bedre elsker, ligesom han sikkert også vil synes, at du er sjovere at dele seng med.

Nyhedssitet iVillage.com har talt med den amerikanske sexolog og forfatter Lou Paget, som fortæller os kvinder, hvad mændene ønsker fra os i soveværelset.

Her får du sexologens seks bedste råd:

Vær entusiastisk
Mænd vil helst have sex med en, der faktisk nyder det. Det er meget vigtigere for manden end en perfekt krop og et smukt ansigt. Så vis og fortæl din mand, at du er entusiastisk omkring det I foretager jer.

Vær frisk på noget nyt
Der skal lidt krydderi på tilværelsen engang imellem, og mænd kan godt lide, hvis hans partner tør prøve noget nyt af. Det er ikke ensbetydende med, at I skal gå i ekstremer, men variation kan være tiltrængt. Også uden at det skal danne præcedens. Det behøver blot at være fra tid til anden.

Giv komplimenter
Mænd har et særligt stort behov for ros for de ting, de gør for dig. Især i sengen. Han vil gerne vide, hvad det er ved ham, der tænder dig, så sæt ord på. Du får det tifold igen, fordi han vil gøre ekstra meget ud af netop det fremover.

Lad ham se dig
Mænd er meget visuelle i forbindelse med sex, så lad ham kigge på dig i stedet for at slukke alt lys. Hvis du synes at 60 wattpæren i loftet tager hyggen, så tænd en lille lampe eller masser af stearinlys i stedet. Et blødt, varmt lys giver også din nøgne krop en mere lækker farve.

Lyt til hans fantasier
Mænd elsker, hvis de kan dele deres frækkeste fantasier med deres partner. Uden at hun bliver forarget og trækker sig tilbage. Og endnu bedre er det, hvis hun også selv tør åbne op. Ofte er det ikke engang nødvendigt at udleve dem. At tale om dem kan være frækt nok endda.

Pak dig pænt ind
Måske synes du, det er spild af tid og penge, men mænd elsker at se deres partner i flot lingeri. Det er lige som at få en gave, som kun de må pakke ud. Så giv ham den ære ind imellem, når han fortjener lidt ekstra.

LÆS OGSÅ: Hvilke mennesker er mest utro?

Eller hvad med: Forskere: Dét vil mænd ha'!

Husk selvfølgelig også: Dét lyver mænd om!

Læs også