Kærlighed og sex

Dét forstår mænd ikke ved kvinder - og omvendt!

21. juli 2017
af Karoline Mathilde Rasmussen
Foto: Panthermedia
Vi har spurgt læserne, hvad de har sværest ved at forstå ved det modsatte køn.

Indimellem byder livet altså på udfordringer i forhold til at forstå vores bedre halvdel. Læs her, hvad læserne svarer, når de bliver stillet følgende spørgsmål:

Hvad forstår du ikke ved det modsatte køn?

”Kvinders overbevisning om, at mænd selv kan regne ud, hvad de har gjort forkert”

Kristian, 36

”Jeg fatter ikke, at (særligt) danske mænd er så ufattelig dårlige til at flirte, smile og komplimentere – MEDMINDRE de er stangvisne – så bliver de nærmest lumre! Big fail!”

Christina, 44

”Jeg forstår faktisk godt kvinder”

Thomas, 53

”Jeg forstår ikke, hvorfor kvinder så gerne vil have blomster. Kan I ikke bare købe dem selv?”

Peter, 56

LÆS OGSÅ: Sandt eller falsk: 5 myter om forskelle på mænd og kvinder

”At mænd nærmest bliver halvvrede/irriterede over minutiøs planlægning – tror de, at en vellykket fest/middag/fødselsdag bare kommer af sig selv!?”

Sofie, 44

”En tendens, jeg ser oftere hos kvinder end hos mænd, er den dér trang til at have 100 procent styr på alting og helst have gennemtænkt alle scenarier på forhånd – i stedet for at stole nok på sin intuition til at vide, at der er mange ting, man sagtens kan nøjes med at forholde sig til, når de dukker op ... og at man derfor kan bruge sin energi på andre ting i stedet”

Kasper, 37

”Der er meget, jeg ikke forstår ved hunkønnet – ligesom der er meget, jeg ikke forstår ved mennesker helt generelt. Men helt specifikt i forhold til kvinder forstår jeg ikke, hvorfor der er nogle, der gerne vil have en lettere ødelagt mand eller en, som de kan fikse. Jeg forstår, at man kan forelske sig i en person, der viser sig at være ukomplet, og man så ønsker at hjælpe. Men at man som udgangspunkt går efter nogen, som med allerstørst garanti vil ende med at såre en, synes jeg er forfærdeligt synd”

Alexander, 28

LÆS OGSÅ: 4 kendte mænd: Dette er et turn-off ved kvinder

”Kvinders grænse for, hvornår der skal gøres rent. De ser nullermændene i krogene og lugter, at sengetøjet skal skiftes, lang tid før jeg selv får tanken”

Kristian, 25

”At pensionsordninger, låntyper og afkast åbenbart ikke er relevante ord for vores familieøkonomi”

Tom, 49

Vores hjerner fungerer forskelligt

I et amerikansk studie har forskere scannet hjernen på næsten 1.000 mænd og kvinder. Her fandt de frem til, at kvinders hjerne har flere forbindelser mellem de to hjernehalvdele, mens mænd har flest forbindelser i de enkelte hjernehalvdele. Med studiet mente forskerne at kunne forklare de gamle klichéer om, at kvinder har bedre sociale evner og er bedre til multitasking, mens mænd er bedre i koordinerede handlinger. Selv om scanningerne viser en forskel mellem kønnene, er danske forskere dog skeptiske over for den konklusion. Mønsteret i hjernescanningerne er nemlig så overordnede, at de slet ikke kan sige noget om alle.

Kilde: Videnskab.dk

https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370.png

Læs også