https://imgix.femina.dk/media/websites/qmag-dot-dk/website/engangsbilleder-2014/frebruar/politiker-p.jpg
Kærlighed og sex

Denne politiker vil kvinderne helst i seng med

7. februar 2014
af Redaktionen
foto: Wiki og <a href="http://www.shutterstock.com/gallery-946957p1.html?cr=00&pl=edit-00">maxhphoto</a> / <a href="http://www.shutterstock.com/?cr=00&pl=edit-00">Shutterstock.com</a>
Utroskabssitet Victoria Milan har undersøgt, hvilke internationale toppolitikere de danske kvinder helst vil dele seng med, og her er de overraskende svar.

Utroskabssitet Victoria Milan har spurgt sine kvindelige medlemmer, hvilken international toppolitiker de helst vil være utro med. Og det er verdens mest magtfulde politiker, Barack Obama, som kaprer førstepladsen.

> Se de særeste hook-ups i Hollywood

Ud af de 3000 respondenter valgte flertallet den amerikanske præsident som deres favorit drømmeelsker, mens man på andenpladsen finder den engelske premierminister David Cameron.
Måske lidt overraskende befinder russiske Vladimir Putin sig på en tredjeplads, men måske er det bare appellerende for mange kvinder med en vaskeægte machomand, som man i den grad må kalde den russiske magthaver.

Nederst i top fem finder man den franske præsidens François Hollande, der netop har været hovedpersonen i vaskeægte kærlighedsdrama, der kulminerede i bruddet med hans mangeårige partner Valérie Trierweiler efter hans affære med den franske skuespillerinde Julie Gayet.

> Galleri: Hollywoods grimme ællinger

Top fem ser således ud:

Læs også