https://imgix.femina.dk/media/dfde90700b8c4fa2912b226bd2325f9a.jpg
Kærlighed og sex

Den økologiske glidecreme YES vinder af pris

22. juli 2011
af Redaktionen
Foto PR
YES glidecreme hyldet med fornem britisk erhvervspris. Kvinder bag økologisk glidecreme får etisk ”gazellepris” i England

Der er ikke et øje tørt af ren stolthed hos de to kvinder bag verdens første økologisk certificeret intimpleje, glidecremen YES - De er netop udråbt til vinder af den årlige Women in Ethical Business Award, indenfor mindre virksomheder.

"Prisen kan bedst defineres som en etisk og kvindeorienteret udgave af den danske gazellepris" udtaler Dorthe Lambæk, dansk distributør af YES produkterne. Hun fortsætter: " Vi er som "YES samarbejdspartner" ekstremt stolte af de to stærke kvinder Susi og Sarah, det være sig på et personligt såvel som et forretningsmæssigt plan. Ingenting kommer af sig selv og de to kvinder har satset alt på at opfylde en kompromisløs drøm om at gøre en forskel for kvinder verden over"

Prisen uddeles en gang årligt og arrangeres af den engelske Triodos Bank i samarbejde med blandt andet The Times.

YES Glidecreme - Verdenes reneste intimpleje med helende ingredienser

De to kvinder, Susi Lennox og Sarah Brooks, arbejdede fra dag ét hen imod at skabe verdens reneste intimpleje bestående af plejende og helende ingredienser. De har personligt udarbejdet alt fra virksomhedens etiske standpunkter, til design af produkter, udvikling af rette sammensætning af ingredienser til markedsføring og salg.

Dette utrættelige makkerpar har på blot 2 år opnået utrolige resultater med YES glidecreme. Også i Danmark er der stor interesse blandt andet fra kræftramte kvinder, sexologer og fagfolk generelt. Eksperter og klienter har glædeligt imødekommet et økologisk og rent alternativ til de ofte parabene og yderst kemifyldte produkter, der findes til at behandle intim tørhed. Det danske marked er et af YES glidecremens største, hvem ved - måske fordi vi i Danmark ikke længere føler at intimitet er et tabu?

YES glidecreme fås i en vandbaseret samt en oliebaseret udgave og i september i år lanceres den vandbaserede udgave i små handy applikatorer. Derved kan man nemt og bekvemt placere "den rette mængde på det rette sted" Alle YES produkter er certificerede økologiske af den uafhængige britiske organisation "The Soil Association".

Køb den økologiske og prisvindende glidecreme YES i Qshoppen

Læs også