https://imgix.femina.dk/media/websites/qmag-dot-dk/website/engangsbilleder-2014/april/ord-i-sengen-p.jpg
Kærlighed og sex

Bliv bedre til at sætte ord på i sengen

27. april 2014
af Maj Wismann
foto: shutterstock
Synes du, at det er grænseoverskridende at guide din partner? Få sexologens bedste råd.

Mange kvinder synes, det er svært at fortælle deres partner, hvad de godt kan lide i sengen. Nu er der hjælp at hente hos Q's sexolog Maj Wismann. Hun giver dig her 3 gode råd til, hvordan det bliver lidt nemmere.

1. Du kommer langt med kropssproget

Det er totalt overvurderet, at man absolut SKAL sætte ord på, selv om det er de fleste sexologers mantra, men hånden på hjertet, så ER det bare ikke alle, som kan få ord og sætninger over deres læber, når de ligger under de frække dyner. Og det er HELT ok! Der er ikke en facitliste, og kropssproget er jo også et sprog. Så vis med din krop, hvad du nyder og ikke nyder.

> Guide: Lær hvordan du aflæser hans kropssprog

2. Brug din vejrtrækning

Din vejrtrækning kan sagtens guide din elskede til at blive en endnu bedre elsker til netop din krop. Vi er vidt forskellige som mennesker, både som køn, men også inden for samme køn, og det, jeg synes, er ophidsende, er ikke nødvendigvis det, der får dine trusser til at gå i brand. Men brug din vejrtrækning
og lad den få sit eget liv.

3. Bekræftende lyde

Måske er du en "lyd-pige" og har nemmere ved at sige "ahhh" og "åhhhhh", når han rammer noget, der er top lækkert, og bare det, at du stille og roligt begynder at sætte lidt lyd på, er et skridt på vejen til, at du måske en dag kan guide ham med ord og sætninger, hvis det altså er det, du får lyst til.

Ekstra tip: Brug erotiske noveller som hjælp

Hvis I er klar til at tage det til det næste niveau, så kan I skiftes til at læse erotiske noveller op for hinanden. Det skaber en lummer stemning og det åbner op for en åbenhed når det kommer til at tale højt om intime og erotiske emner. Køb erotiske novelle samlinger til blot 20 kr her og få dem direkte i din indbakke .

Læs også