Mette Sommer
Kærlighed og sex

"Bachelor"-Mette fik ny kæreste efter programmet: Nu er hun igen single

28. juli 2022
Af Anja Bruneskjold
Foto: Lotta Lemche/TV 2
33-årige Mette Sommer blev hurtigt forelsket efter “Bachelor”-optagelserne. Nu er hun imidlertid igen single.

I "Bachelor"-ekstraprogrammet “Efter den sidste rose” lød meldingen fra Mette Sommer, at hun, efter hjemkomsten fra Caribien, havde mødt en mand.

Efterfølgende har hun kunne fortælle, at de to var blevet kærester – men nu er de imidlertid igen gået hver til sit.

– Jeg tror bare, at alt den tid, vi har været sammen, er der sket rigtig meget i mit liv. Jeg har jo alle damerne ("Bachelor"-kvinderne, red.), jeg ses med – der har været travlt, afslører Mette over for Se og Hør og tilføjer, at hun desuden nemt kunne få dårlig samvittighed, hvis hun ikke prioriterede at være sammen med sin nu ekskæreste fremfor eksempelvis "Bachelor"-veninderne.

– Og så tror jeg ikke, jeg fik mærket ordentligt efter – om det var det, jeg ville. Jeg tror, jeg sagde ja til at være kærester for at gøre ham sikker i, at det var ham jeg ville være sammen med, fortæller hun om årsagen til beslutningen om at gøre forholdet forbi.

– I bund og grund mærkede jeg ikke efter, om jeg overhovedet ville have en kæreste – eller om det overhovedet skulle være ham.

De nu tidligere kærester er på god fod efter bruddet, men samtidig fortæller Mette Sommer også, at de to har haft en lidt vanskelig opstart:

– Vi har haft nogle bump på vejen, fordi det har været følelsesmæssigt svært for os begge at genleve de følelser, jeg havde gennem "Bachelor", forklarer Mette og uddyber, at også de andre "Bachelor"-kvinder havde luret, at Mettes ellers nyfundne kærlighed ikke var helt, som den skulle være:

– Hver gang jeg talte om ham, var jeg irriteret eller ked af det, eller "øv, nu kom vi op at skændes igen", lyder det fra Mette, som således havde god opbakning fra kvinderne efter sin beslutning om at slutte forholdet.

Følte sig som en idiot efter "Bachelor"-afvisning

Det er kun en uge siden, at trofaste "Bachelor"-seere kunne se en ganske skuffet Mette Sommer blive afvist af Kasper Skak.

Et øjeblik var hun nemlig ret så overbevist om, at hun ville få hans allersidste rose – som dog i stedet gik til Helena Witt.

– Der er god stemning, og han smiler og er glad. Og det bliver jeg sgu lidt påvirket af og tænker, at den er sikker, forklarede Mette i sidste uge til Se og Hør om øjeblikket og understregede samtidig, at det desuden også var Kaspers snak om at stifte familie sammen med hende, der fik hende til at tænke, at hun ville få hans allersidste rose.

Sådan gik det nu ikke, og i programmet lagde Mette da heller ikke skjul på, at hun efterfølgende følte sig "som en kæmpe idiot".

Hun kom sig dog hurtigt over afvisningen og fik sig lige så hurtigt en ny kæreste efter hjemkomsten fra det caribiske paradis. Nu er hun imidlertid igen single, og hun lægger ikke skjul på, at hun føler sig lettet efter bruddet.

Nu ser hun frem til en god omgang festival, når hun snart drager til Smukfest sammen med flere af kvinderne fra "Bachelor".

Artiklen blev første gang bragt på Se og Hør. Dette er en redigeret version.

Læs også