kvinde der får orgasme
Kærlighed og sex

5 sexstillinger, der giver dig gode chancer for orgasme

22. august 2019
af Ronja Rognmo, kk.no
Foto: Panthermedia
Der findes sexstillinger, der er særligt gunstige for os kvinder, hvis vi gerne vil opnå orgasme.

Har du fra tid til anden problemer med at opnå orgasme under samleje med din partner? Så skal I måske prøve en ny sexstilling. Det er nemlig vigtigt, at I prøver en, der giver mulighed for klitorisstimulering under samleje.

De fleste kvinder er afhængige af klitorisstimulering

Ifølge Maria K. Ebbestad, der er netredaktør og presseansvarlig hos Kondomeriet, har den sexstilling, I vælger, meget at sige, når det kommer til om du opnår orgasme eller ej.

- Man kan ikke gentage det nok gange, at 75 procent af alle kvinder har brug for stimuliering af klitoris for at opnå orgasme under samleje – det betyder, at ”ind-og-ud-sex” ikke holder, siger hun.

- Derfor er det vigtigt at vælge en stilling, hvor klitoris kan stimuleres af en af jer eller af en vibrator.

Hun mener, at brug af glidecreme også øger chancen for at opnå orgasme.

- Glidecreme er ment som et supplement til kvinders naturlige fugtighed. Det at man bliver våd hænger ikke nødvendigvis sammen med, om man er tændt eller ej, her spiller menstruationscyklus, stress og alder også en rolle, fortæller hun.

Fem stillinger, I begge vil elske

Føles det, som om I har prøvet alle slags akrobatiske sexstillinger, uden at det har givet dig orgasme? Før I kaster håndklædet i ringen, skal I prøve en af disse fem stillinger, der giver meget klitorisstimulering.

1. Missionæren med et twist

Missionærstillingen er mange kvinders favorit. For at få endnu bedre stimulering i denne stilling, kan I prøve følgende: Læg knæene over din partners skuldre. Denne vinkel giver mere pres på klitoris og øger chancen for at få orgasme. Hvis din numse og bækken også løftes op, øger I friktionen endnu mere.

Vil I have endnu mere friktion, kan du lægge benene fladt ned og tæt sammen, sådan at de kommer til at ligge mellem hans ben. Skal han trænge endnu længere ind, kan du sprede benene og trække knæene op.

LÆS OGSÅ: 7 former for orgasme, du kan opnå – hvis du øver dig

2. Kvinden øverst

Det kan også blive nemmere at få orgasme, hvis du sætter dig ovenpå din partner, for så kontrollerer du både hastighed, vinkel og bevægelser. Derudover kan mange mænd lidt at have kvinden øverst, fordi de så får mulighed for at se på kvinden imens.

Når I begge har hænderne frie, åbner der sig også nye muligheder.

En endnu mere udtalt variant af denne stilling går ud på, at du støtter på dine ben og bruger dem til at bevæge dig op og ned. Det giver dig en bedre kontrol, og han kan trænge endnu dybere ind i dig, noget som giver en endnu stærkere stimuli af både toppen af penis og ved roden. Samtidig kan I begge stimulere klitoris med fingre eller en vibrator.

3. The G-force

Denne stilling er perfekt til at stimulere g-punktet. Han står oprejst på knæene i sengen, mens du ligger på ryggen med ryggen i vejret, og numsen i vejret, op mod penis. Lad ham holde dine ben, så du ikke tipper over for hvert stød.

Det er den ultimative stilling, hvis I ønsker en dyb og intens penetrering. Samtidig kan I bruge fingre eller vibrator til at stimulere klitoris.

4. God udsigt for jer begge to

Han ligger på ryggen, og du sidder ovenpå ham med dit ansigt vendt væk. Du fører ham ind. Han bøjer knæene og presser dig mellem lårene.

Du læner dig fremad og støtter hænderne mod gulvet. I denne position kan du både se jeres begge køn, og når du bevæger sig op og ned.

Du kan også sidde med en lige ryg og holde rundt om knæene. Han kan kærtegne din numse og kilde dig ned ad ryggen, når du nærmer dig orgasme.

LÆS OGSÅ: Det kan lade sig gøre at opnå klimaks samtidig med din partner - hvis I ved, hvordan I skal gøre. Læs her, hvordan I kommer et skridt nærmere stjernerne samtidig

5. Fræk gulvøvelse

Denne øvelse kræver, at I begge står på gulvet med ham stående bag dig. Når han penetrerer dig, læner du dig fremover med håndfladerne på gulvet.

Det giver en unik stilling med numsen i vejret – noget som lettere stimulerer klitoris fra indersiden og øger chancen for at ramme g-punktet.

Hvis du ikke kan nå helt ned til gulvet, så kan du bruge en stol eller lignende til at støtte dig på.

https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_5.png

Læs også