Der er masser af fræk, informativ og erotiske blogs på nettet
Kærlighed og sex

4 erotiske blogs, du skal følge

3. juli 2014
af Gitte Holm, redigeret af Charlotte Hallbæck
Der er masser af fræk og informativ bloglæsning på nettet. Vi har fundet fem af de bedste erotiske blogs, du kan læse, hvis du trænger til lidt at peppe hverdagen op

4 erotiske blogs

HVERDAGSDOMINANS

www.kunforham.wordpress.com

Han har fået hendes dankort, og hun skal spørge om lov til at bruge penge – ellers bliver hun straffet. Alligevel har hun aldrig følt sig mere som kvinde, end når hun er sammen med ham. I andre sammenhænge er hun mor, veninde, datter, kollega, osv., men når hun er sammen med ham, er hun kvinde.
I bloggen beretter hun om et liv som underkastet kvinde, hvordan det tænder hende at han er tændt. Bloggen inspirerer, om ikke til et submissivt liv, så til at bringe en smule dominans ind i hverdagen.

EN SLAVINDES BEKENDELSER

www.slavindemariamagdalena.wordpress.com

Hun har været hans siden hun kun var 14 år, og det har hun tænkt sig at være til den dag hun dør. Hun deler ham gerne med andre kvinder – for sådan vil han have det, og hun nyder smerten. På bloggen deles frustrationer, længsler, håb, kærlighed, fortrolighed og ikke mindst hendes seksuelle oplevelser som slavinde. Selv om man ikke ønsker et liv med underkastelse, giver sætter bloggen gang i en masse frække fantasier, som man kan vælge at udleve eller ej.

EN PROSTITUERETS DAGBOG

www.luderdagbog.dk

Prostitutionsdebatten kan for alvor få folk op i det røde felt, men her får vi den prostitueredes egen beretning – usødet, ærligt og lidt provokerende. Vi får et indblik i, hvad der sker bag bordellets døre, hvad kunderne søger, og hvad den prostituerede selv føler og tænker, når hun f.eks. bliver betalt for at trampe henover en mand.
Bloggen beskriver de gode såvel som de dårlige sider ved erhvervet, og hun kommer bl.a. ind på emner som moral, rufferi og vold. Et spændende indblik i en verden som de færreste forstår og endnu færre i virkeligheden kender til.

LÆS OGSÅ: Gratis erotiske noveller på Q.dk

SEXKUNDEN

www.sexkunde.smartlog.dk

Hvis du tror, at sexkundens beretninger fra bordelbesøgene er saftige og detaljerede beskrivelser om bondage, analsex, osv., kan du godt tro om igen. Bloggen er mere end noget andet politisk, og ikke mindst et forsøg på at skildre sexkunderne fra en anden vinkel. Kunden er en midaldrende, gift mand, hvis kone ikke har helt samme sexbehov som ham. Hun har opfordret ham til at søge sex andetsteds, og han er derfor blevet fast sexkunde.
På bloggen deler han sine erfaringer fra sit møde med de prostituerede og ikke mindst de holdninger og fordomme han møder. Vi får et indblik i mennesket bag kunden – en helt almindelig mand med et seksuelt behov.

Læs også