flirtende par
Kærlighed og sex

11 hede sexscener på film, vi aldrig glemmer

13. september 2018
af Charlotte Hallbæck
De kan være hotte, overraskende, vanvittige og pirrende - og så kan de i den grad skubbe til vores grænser. Vi taler selvfølgelig om dampende hede sexscener i film. Her er 11 af slagsen, vi sent vil glemme.

 

Call me by your name (2017)

Den 17-årige Elios spirende seksualitet vækkes, da han møder den lidt ældre og selvsikre Oliver. Filmen foregår i det smukke, pittoreske Norditalien, hvor dagene er lange og dovne og mestendels bruges på at diskutere filosofi eller litteratur og eftermiddagsbade i de mange kilder i området.

Sexscenen, vi aldrig glemmer:

En moden og saftfyldt fersken er omdrejningspunktet for en saftig sexscene, der er svær at glemme igen!

 

Eyes Wide Shut (1999)

Overklasseægteparret Bill Harford (Tom Cruise) og Alice Harford (Nicole Kidman) har været til en fest, hvor de begge har flirtet med andre. De kommer efterfølgende op at skændes over det, og Bill tager ud i natten, hvor han efter flere bizarre oplevelser ender til et hemmeligt maskebal.

Sexscenen, vi aldrig glemmer:

Da Bill sniger sig ind til et kæmpemæssigt sexorgie, hvor alt stikker af.

 

Fifty Shades of Grey (2015)

Den smukke, men naive Anastacia møder den magtfulde, men dæmoniserede forretningsmand Christian Grey. De to indleder et seksuelt forhold med den finte, at Christian Grey kun er til hård S/M-sex.

Sexscenen, vi aldrig glemmer:

Filmen er én lang række af mere eller mindre udstyrsprægede sexscener. Derfor skiller én sexscene sig også ud, da parret endelig dyrker ”vanilla sex” (altså helt almindelig sex) med Sias smukke og afdæmpede ”Salted Wounds” som lydside.

 

 

Titanic (1997)

Overklassepigen Rose møder den fattige Jack ombord på Titanic, og en kærlighedshistorie udfolder sig med store konsekvenser for dem begge til følge.

Sexscenen, vi aldrig glemmer:

Da Rose afsætter et dampende hedt håndaftryk på en bilrude, mens de i al hemmelighed elsker i en bil på færgedækket.

 

Dirty Dancing (1987)

Den unge Baby er på sommerferie med sine forældre, da hun møder den ældre og erfarne danselærer Johnny på det familiested, de opholder sig på. De to indleder hurtigt et forhold, som har alle odds imod sig.

Sexscenen, vi aldrig glemmer:

Da Baby og Johnny smider tøjet og danser hud mod hud i hans træhytte. Og vel at mærke ikke pæne slags dans, han underviser i til daglig...

 

LÆS OGSÅ: De 10 bedste filmpar

 

The Notebook (2004)

Noah (Ryan Gosling) og Allie (Rachel McAdams) kommer fra vidt forskellige sociale lag, og af samme grund har de alle odds imod sig, da de forelsker sig hovedkulds i hinanden.

Sexscenen, vi aldrig glemmer:

Da Noah og Allie endelig – endelig! – genforenes i regnvejr, bliver der i den grad fyret op for safterne.

 

Brokeback Mountain (2005)

Da de to cowboys Ennis og Jack bliver sat til at vogte får sammen på Brokeback Mountain, udvikler deres venskab sig langsomt til et kærlighedsforhold.

Sexscenen, vi aldrig glemmer:

Et telt danner rammen om en hed sexscene, hvor Jack og Ennis omsider giver afløb for deres lyster, efter at have danset om den varme grød i laaang tid.

 

Shame (2011)

Den flotte Michael Fassbender spiller rollen som den plagede, sexafhængige Brandon Sullivan, hvis hverdag styres udelukkende af hans afhængighed efter næste seksuelle fix.

Sexscenen, vi aldrig glemmer:

En kæmpe glasrude i et højhus danner rammen om en forrygende og temmelig hed sexscene.

 

LÆS OGSÅ: 10 hotte filmpar

 

The Twillight Saga (2008)

Den unge pige Bella forelsker sig hovedkulds i den mystiske fyr Edvard, der viser sig at have skjulte sider. Han er nemlig vampyr, men på trods af vanskelighederne, indleder de to en romance.

Sexscenen, vi aldrig glemmer:

Lad os bare konstatere, at det tager tre film og et bryllup, før de to unge elskende endelig får afløb for deres begær – så der har været rigelig tid til at opbygge den seksuelle spænding, der da også bliver forløst...

 

Unfaithful (2002)

Connie (Diane Lane) lever lykkeligt sammen med Edvard – lige indtil hun møder den yngre, eksotiske Paul. De to indleder et hedt forhold, men manden Edvard fatter langsomt mistanke om forholdet.

Sexscenen, vi aldrig glemmer:

Da Connie sidder i toget på vej hjem fra sin elsker Paul, får hun hede flashbacks fra deres hemmelige, men voldsomme stævnemøde. Lad os nøjes med at afsløre, at hun har blå mærker over det hele.

 

Wild Things (1998)

Den eftertragtede studievejleder Sam Lombardo bliver anklaget for voldtægt af to unge studiner og hyrer en advokat. Men der er ugler i mosen – for hvem konspirerer egentlig mod hvem?

Sexscenen, vi aldrig glemmer:

Da de to unge studiner Suzie Toller (Neve Campbell) og Kelly Van Ryan (Denise Richards) hopper i poolen, bliver det en meget, meget hed svømmetur!