Lasse Tvede Von Magius
Liv

Han havde fundet på lidt "ekstra", da de skulle på bar og drikke øl: "Det faldt totalt igennem"

2. juli 2024
Af Heidi Kirkeby Mogensen
Foto: Lotta Lemche/TV 2
Bachelorette-deltager Lasse Tvede Von Magius husker sin første forelskelse som ret trist, fordi det ikke var gengældt, og så er det en ‘dealbreaker’ for ham, hvis en kommende kæreste ikke vil hænge ud med hans venner, fortæller han i feminas serie “Hvad jeg ved om kærlighed”.

Hvad er det pinligste, du nogensinde har gjort for kærligheden?

– Jeg kan godt finde på at lave nogle lidt extra ting på dates. Det, synes jeg, er sjovt.

– Engang planlagde jeg en ild-date. Vi skulle på bar og drikke øl, og jeg havde taget nogle stjernekastere med, og der var noget ståluld, man kunne sætte ild til – det blev en form for tretrinsraket af ting, der kunne brænde. Det syntes mine date ikke var sjovt, så det faldt totalt igennem. Vi havde skrevet om det inden, men hun tænkte sikkert bare, at det var for sjov.

Hvad husker du tydeligst fra din første forelskelse?

– Der var jeg ret ked af det, fordi det ikke var gengældt. Det er nok det, jeg forbinder den med – det var ret trist.

– Ellers forbinder jeg den første forelskelse med følelsen af, at man ikke kan få en person ud af hovedet. Det er både mega fedt, men også fuldstændig altomsluttende – og det kan være lidt specielt.

Hvad jeg ved om kærlighed

Fra spirende forelskelse til leverpostej-agtig tryghed. Kærlighed er en besynderlig størrelse, der tager form på en milliard forskellige måder gennem livet.

I feminas serie "Hvad jeg ved om kærlighed", taler vi med udvalgte personer om deres oplevelser. Håbet er, at vi kan spejle os i hinanden.

Hvornår føler du dig mest elsket?

– Jeg føler mig mest elsket, når personen viser initiativ på en kærlig måde. Det kan være alt muligt, men hvis de for eksempel har købt en lille ting med hjem efter arbejde eller fra ferie.

– Det handler om det uforudsete, hvor jeg ikke havde regnet med det, men så kan mærke, at den anden person har tænkt på mig og gerne har villet gøre noget for lige præcis mig – så føler jeg mig elsket.

Hvordan viser du selv kærlighed til andre?

– Det gør jeg meget på den samme måde – gennem de små kærlige initiativer.

– Og så prøver jeg at være lyttende og meget opmærksom på den anden person og mærke efter hvor de er henne, og hvad har de brug for fra mig i relationen.

Hvad er dine bedste råd til at holde kærligheden i live i et parforhold eller anden kærlighedsrelation?

– Jeg tror, at man bevidst skal huske sig selv på, hvorfor man synes, at personen var grineren i starten af relationen. Hvad var det, der gjorde, at man syntes, den anden person var fed – og så skal man huske at fokusere på det.

– Der skal være plads til at falde hen i de mere kedelige og hverdagsagtige momenter, men ved at huske sig selv på, hvorfor man er i relationen og aktivt opsøge de gode elementer, synes jeg, at man spiller hinanden gode.

– En relation udvikler sig hele tiden, og de ting man synes er virkelig nice ved den anden person, er ikke nødvendigvis altid til stede, så jeg tror, at det er vigtigt, at hjælpe hinanden med at finde dem frem.

Blå Bog

  • Lasse Tvede Von Magius er født i 1996.
  • Han har medvirket i dette års sæson af ‘Bachelorette’ på TV 2.
  • Til dagligt arbejder han som projektleder indenfor experience marketing.

Hvornår har du gjort noget, du fortryder, i en kærlighedsrelation?

– Fortryder er et stort ord. Det er sjældent, at jeg gør noget, jeg fortryder. Men nogle gange kan jeg godt blive lidt for selvstændig i en relation. Jeg har været single størstedelen af mit liv, og der bliver man meget selvstændig.

– Nogle gange kommer jeg til at køre mit eget show uden at tænke over det. Så jeg kan godt fortryde, at jeg nogle gange kommer til at være lidt for fokuseret på mig selv. At jeg kan komme til at sætte min egen agenda først, i stedet for den andens eller den fælles agenda.

Hvilke(t) karaktertræk ville du aldrig acceptere hos en partner?

– Jeg tror ikke, at jeg ville kunne være i en relation, hvor man ikke er klar på at møde hinandens venner. Man behøver ikke nødvendigvis være meget udadvendt, men man skal være klar på at møde hinandens vennegrupper og hænge ud med dem. Jeg lever meget af mit liv sammen med mine skønne venner, og jeg vil også meget gerne møde den anden persons venner.

– Hvis man kun er sammen med hinanden, bliver det for meget en tosomhed. Der kan jeg godt lide, at det både er en tosomhed, men at man også kan være sammen med hinandens vennegrupper, have det sjovt og på den måde blive en del af hinandens liv på tværs.

Hvad er dit eget værste karaktertræk i en kærlighedsrelation?

– Mit humør kan svinge ret meget. Jeg har fået at vide et par gange, at det ikke altid er lige nemt at være i en relation med mig og mit svingende humør.

– Jeg er en mand, der er meget styret af mine følelser. Hvis ikke jeg er 100 procent oppe på dupperne, så kan jeg ikke skjule det, det kan nemt mærkes.

Hvad er det mest overraskende, du indtil videre i dit liv har lært om kærlighed og relationer?

– Det er nok, hvor meget dit mindset betyder i et forhold. Hvis du tænker: “Det her bliver et godt forhold”, så bliver det også meget bedre. Der er selvfølgelig nogle afgørende faktorer for, om det er et match og kan blive en god relation, men du er selv herre over meget i forhold til, hvordan forholdet udvikler sig.

– Det har overrasket mig, hvor dominerende det kan være, hvis man har et bestemt mindset med ind i relationen. Hvis man fokuserer på de dårlige ting, kan det påvirke forholdet meget negativt og vice versa, hvis man fokuserer på de positive ting.

Læs også