x
Gravid

Nu fortæller Paris Hilton, hvorfor hun brugte en rugemor

4. december 2023
Af: Mariah Leitisstein
Foto: Zz/AP/Ritzau Scanpix
Den amerikanske mediepersonlighed har fået to børn ved brug af en rugemor. I sit realityprogram "Paris In Love" fortæller hun nu hvorfor.

Hendes liv har været præget af vilde byture, fester og massere af glamour. Paris Hilton, der er arving til Hilton-formuen og selv har gjort et navn af sig som influencer, designer og DJ har nu et nyt liv foran sig som mor.

Det kom dog som noget af en overraskelse, at Hilton-arvingen for få uger siden blev mor til en lille datter, London.

Paris Hilton havde nemlig formået at holde graviditeten lige så hemmelig, ligesom da hendes søn, Phoenix, kom til verden i januar.

I den seneste sæson af realityserien "Paris In Love" afslører Paris Hilton, hvorfor hun har valgt at benytte sig af en rugemor i forbindelse med begge fødsler.

– Surrogati var en svær beslutning at træffe, siger Paris Hilton ifølge People.

– Jeg ville have elsket den oplevelse at bære babyen i min mave og mærke sparkene og alle de spændende øjeblikke, men mit liv har bare været så offentligt, så selv om babyen biologisk set er min og Carters, besluttede vi at lade en surrogat bære ham.

Paris Hiltons mand, den 42-årige Carter Reum, har også fortalt, at parret har haft bekymringer omkring fødslen af deres børn på grund af mors kendisstatus.

– Vi ønsker, at vores familie vokser op og er normal og ikke altid er kendt som Paris Hiltons børn, siger forretningsmanden og fortsætter:

– Vi skal tænke på sikkerhed. Når vi går ud og handler, er det én ting, hvis nogen stopper op og beder Paris om et billede. Det er noget helt andet, når babyen er med i en barnevogn.

– Jeg tror ikke, vi kender til alt, hvad rejsen vil byde på, men vi tager det, som det kommer.

"Paris In Love" er i skrivende stund ikke tilgængelig på danske streamingtjenester.

Denne artikel blev først udgivet på Se & Hør. Dette er en redigeret version.

Vil du lytte til femina? Så lyt til vores podcast, hvor vi en gang om ugen dykker ned i en af de største historier fra vores verden og folder den ud for dig. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Læs også