https://imgix.femina.dk/media/f577cdb112b349289c173f003fcd2b55.jpg
Gravid

Fødsel: Din personlige pakkeliste til fødegangen

1. april 2014
af Magasinet Mor
Du er gået på barsel og snart skal du af sted til fødegangen. Du har sikkert fundet alle de søde sager frem til din kommende baby. Men hvad skal du egentlig selv have med i tasken? Vi giver dig en liste over de mest nødvendige personlige sager.

Tøj til dig selv
Pak tasken med blødt, løst og rart tøj til dig selv. Hospitalstøj er noget forvasket stift noget, og dit blondeundertøj vil kradse dig til vanvid. Gå efter en blød mellemvare.

Sikker hvile
Glem ikke ørepropperne. Du har brug for at hvile dig, og hvis ikke du bruger dem, vil din kæreste/mand garanteret gerne.

Mad, slik, drikkevarer
Tænk i energi. Og ja, du må gerne pakke en hel familysize pose peanuts, hvis det passer dig.

Diverse opladere
Husk dine opladere til både telefon og kamera. Det er ikke sjovt at løbe tør for strøm, når du har mest brug for udstyret.

Håndcreme og læbepomade
Fordi hospitalsluften er knastør, og fordi lidt selvforkælelse aldrig er af vejen.

Din egen hovedpude
Det handler om at have det godt i den tid, du er indlagt. Og de fleste sover bare bedst med egen pude. Du kan eventuelt også overveje at tage din egen dyne med.

Dullegrej
Du behøver ikke det vilde, men husk en hårbørste og noget mascara. Alle kommer for at besøge dig og for at tage billeder af dig og den nye bebs, kort tid efter du har været igennem dit livs prøvelse. Tro os - du bliver glad for at have lidt at friske dig op med.

Sutsko
- e
ller rare sokker kan også gøre det. Så holder du fødderne varme, når du vandrer rundt på gangene.

Læs også