Christian_Degn
Gravid

De fik en nedslående besked om lav sædkvalitet, men parret var allerede gravide

2. marts 2023
Af Maria Hoang
Foto: Dan Mariegaard
Trods en meget lav sædkvalitet lykkes det Christian Degn at gøre sin kæreste gravid i første hug – og det skete efter en festlig aften.

Denne artikel blev første gang bragt af SE og HØR. Dette er en redigeret version.

Mange dropper alkohol og spiser sundere, hvis de har fertilitetsproblemer og ønsker at undfange.

Men for tv-værten Christian Degn, 43, skulle der en våd aften i gode venners lag til, før der var bingo.

Degn er netop nu aktuel i TV 2-programmet "Degn vil være far", og her kommer seerne med på han og kærestens yderst personlige rejse mod drømmebarnet.

TV 2 beskriver, hvordan parret er til konsultation hos overlæge Niels Jørgensen på Rigshospitalets afdeling for Vækst og Reproduktion, hvor lægen kommer med den nedslående besked om, at 0,5 og 1 procent af Degns sædceller er normale – og at alarmklokkerne allerede ringer, når det tal ligger på 6-7 procent.

Hvad parret ikke ved er, at 32-årige Trine Johst Vammen allerede er gravid, og det da også noget, som overlægen efterfølgende betegner som "et ekstremt tilfælde":

– Hvis du køber en lottokupon, kan du jo godt vinde den store gevinst. Men du gør det ikke uge efter uge efter uge, siger han i programmet.

Christian og Trine havde kun kendt hinanden tre måneder, da hun smed p-pillerne, og en måned efter stod hun med de to famøse streger på graviditetstesten.

Læs også