Babyshower lege og underholdning
Gravid

Babyshower lege: 8 sjove og populære lege til dit babyshower

26. marts 2024
Isabella Jacobsen
Foto: Shutterstock
Skab uforglemmelige øjeblikke og sprudlende grin til dit kommende babyshower med vores guide til de sjoveste lege og underholdning!

8 populære lege og underholdning til dit babyshower

Vi har samlet de mest populære og underholdende lege, der vil gøre dit babyshower til en uforglemmelig begivenhed og med garanti sprede glæde og hygge blandt dine gæster. God fornøjelse!

https://imgix.femina.dk/2024-03-26/quiz.jpg
Foto: Shutterstock

1. Tip en 13’er: Babyshower edition

Den populære og velkendte leg er et sikkert hit til ethvert arrangement - også til et babyshower! Legen går ud på, at alle gæsterne konkurrerer om at spå om det lille kommende barn ved at svare på 13 forudbestemte spørgsmål. Lige fra fødselsdato til hårfarve, længde og vægt - alt er på spil! Efter fødslen afsløres svarene, og en vinder kåres. En sjov aktivitet, der skaber spænding og giver jer noget at se frem til, når det lille vidunder endelig kommer til verden!

https://imgix.femina.dk/2024-03-26/kahoot.jpg
Foto: Poetra.RH / Shutterstock.com

2. Kahoot-quiz

Ved at bruge hjemmesiden Kahoot kan du nemt oprette din egen online quiz, som alle gæster kan deltage i på Kahoots hjemmeside eller på deres app. Hver gæst svarer på forskellige spørgsmål på deres telefon inden for en bestemt tidsramme, og når tiden er gået, er runden slut. Quizzen kan tilpasses præcis efter jeres ønsker! Det kan være en faktuel quiz med seriøse og sjove spørgsmål om graviditet og babyer, eller en mere personlig quiz med sjove spørgsmål om de kommende forældre.

https://imgix.femina.dk/2024-03-26/babybilleder.jpg
Foto: Shutterstock

3. Gæt en baby

I den her leg medbringer hver gæst et babybillede af sig selv, som bliver placeret på en stor planche. Den kommende mor skal nu gætte, hvem der er på hvert enkelt babybillede. Først til sidst afsløres, hvilken gæst der gemmer sig bag hvert billede. En perfekt leg til at skabe rammerne for grin og sjove barndomshistorier.

https://imgix.femina.dk/2024-03-26/babyquiz.jpg
Foto: Shutterstock

4. Baby-quiz: Hvem kan forudsige mest?

En underholdende gætteleg, hvor alle gæster får mulighed for at forudsige detaljer om den kommende baby. Hvad bliver babyens fødselsvægt? Hvad arver babyen fra sine forældre? Og hvem kommer babyen til at ligne mest? Som en hjertevarm afslutning på legen kan hver gæst dele deres bedste råd til babyen og den kommende mor.

https://imgix.femina.dk/2024-03-26/foraeldre-quiz.jpg
Foto: Shutterstock

5. Forældre-quiz: Hvem gør hvad?

En sjov quiz med fokus på de kommende forældre. I den her leg skal alle gæster gætte, hvilken af forældrene der gør hvad med den lille baby. Hvem skifter den første ble? Hvem bliver den “bløde” forælder? Og hvem kommer babyen til at kunne sno om sin lillefinger? Legen vil med garanti sætte gang i jeres lattermuskler!

https://imgix.femina.dk/2024-03-26/pusletaske.jpg
Foto: Shutterstock

6. Pusletasken: Hvad skal med?

Før babyshoweret forberedes en liste med essentielle ting, der altid er med i pusletasken. På dagen samles alle gæster i en rundkreds og skiftes til at nævne én ting, som selvfølgelig skal være med i pusletasken. Hvis en gæst ikke længere kan nævne en ting fra listen, ryger gæsten ud af legen. Den sidste tilbage i legen har vundet!

https://imgix.femina.dk/2024-03-26/historie.jpg
Foto: Shutterstock

7. En sød historie til baby

Inden babyshoweret forbereder I en sød historie til den kommende baby med tomme felter, der skal udfyldes af hver gæst. Historien printes ud på papir, og alle gæster får en kuglepen til at udfylde felterne. Når alle har bidraget med deres input og dermed færdiggjort historien, læser alle gæster skiftevis deres historier op for den kommende mor. Legen skaber både hjertevarme og grin.

https://imgix.femina.dk/2024-03-26/papirbowl.jpg
Foto: Shutterstock

8. Gæt en barndomshistorie

Alle gæster forbereder en sjov historie fra deres barndom, som de skriver ned på et stykke papir og medbringer på dagen. Alle historierne samles i en skål, når gæsterne kommer. Når legen begynder, trækker man skiftevis en historie fra skålen og læser den højt. Det er nu op til den kommende mor at gætte, hvem historien handler om. Nu får man at se, hvor godt den kommende mor egentlig kender hendes gæster - og mon ikke der nok skal snige sig nogle overraskende barndomshistorier ind, som lægger op til et godt grin!

Læs også