Babyshower gaver
Gravid

Babyshower gave: Populære gaver i forskellige prisklasser

10. april 2024
Isabella Jacobsen
Bliv inspireret og find den perfekte gave til dit næste babyshower, der vil bringe glæde og begejstring hos den kommende mor og baby.

Denne artikel indeholder sponsorerede links.

Inspiration til babyshower gaver

Vi har samlet populære babyshower gaver i forskellige prisklasser, som kan inspirere dig.

Hvad giver man i babyshower gave?

Du bestemmer helt selv, hvad du ønsker at give i gave til et babyshower. Det kan være alt fra praktiske babyting som tøj, sutteflasker og pusleudstyr til mere personlige gaver som bøger, legetøj og unikke kreationer. Mulighederne er mange, så det handler om at vælge noget, der vil falde i den kommende mors smag.

Hvor meget skal en gave til babyshower koste?

Der findes ikke en fast pris for, hvad en gave til et babyshower skal koste. Det afhænger af ens individuelle budget, personlige præferencer og ens relation til den kommende mor. Det vigtigste er at vælge noget, der viser omtanke og glæde for den kommende mor og hendes baby.

Gaver til babyshower for 0-200 kr.

Klassiske børnebøger: Mine første 100 ord

Væk barnets kreativitet og læring med en klassisk børnebog som “Mine første 100 ord”. En smuk billedbog er den perfekte gave til et babyshower, der hjælper barnet med at udforske og lære sine første ord.

Find “Mine første ord” til 79,95 kr. her.

https://imgix.femina.dk/2024-04-10/mineforste100ord.jpg

Babytøj

Forkæl den kommende baby med blødt og stilfuldt babytøj fra f.eks. H&M. En sød og praktisk gave, der findes i forskellige stil, farver, materialer og prisklasser. En gave der med garanti vil falde i smag!

Find det søde sæt til 99 kr. her.

https://imgix.femina.dk/2024-04-10/hmbabytoj.jpg

En personlig gave

En personlig gave til den lille baby er altid et hit! Hvis du kender navnet på den kommende baby, kan du f.eks. købe sutter i forskellige farver med barnets navn på. En unik gave, der vil bringe glæde og smil hos den kommende mor - og som uden tvivl vil blive et kærkomment eje for den lille baby.

Find en pakke med tre sutter til 149 kr. her.

https://imgix.femina.dk/2024-04-10/sutter.jpeg

Jellycat bamse

Blød, nuttet og perfekt til at kramme! Forkæl den lille ny med en Jellycat bamse, og giv ham eller hende en ven for livet. En sød følgesvend som den vil med garanti falde i god jord hos den lille baby - og så findes den endda i flere forskellige størrelser.

Find en Jellycat til 169,95 kr. her.

https://imgix.femina.dk/2024-04-10/jellycat.jpg

Lampe formet som en sky

Giv en drømmende atmosfære med en batteridrevet lampe formet som en sky! Lampen vil bidrage med en hyggelig og rolig stemning på den kommende babys værelse.

Find lampen til 159,95 kr. her.

https://imgix.femina.dk/2024-04-10/lampe.jpg

Gaver til babyshower for 200-500 kr.

Bog: Mine første år

Den perfekte gave til at dokumentere de første øjeblikke med baby. “Mine første år” er en bog, der samler en skattekiste fyldt med minder, som vil blive værdsat mange år fremover.

Find “Mine første år” til 299,95 kr. her.

https://imgix.femina.dk/2024-04-10/mineforstear_0.jpg

Bestik med H.C. Andersens fire eventyr

Et bestiksæt med H.C. Andersens fire eventyr indgraveret er en fin gave, der kan følge den lille i mange år frem. Det er endda muligt at indgravere babyens navn i bestikket for at gøre gaven endnu mere personlig.

Find bestiksættet til 315 kr. her.

https://imgix.femina.dk/2024-04-10/bestiksaet.jpg

Spisesæt med kaninmotiv i silikone

Forkæl den lille baby med et stilfuldt spisesæt! Et sødt spisesæt i silikone med kaninmotiv fra Liewood Vivi vil med garanti gøre måltiderne sjovere og mere praktiske, når baby bliver gammel nok til at spise selv.

Find spisesættet til 319,95 kr. her.

https://imgix.femina.dk/2024-04-10/spisesaet.jpg

Samling af H.C. Andersens eventyr

En samling af H.C. Andersens eventyr er en sikker vinder, når den kommende baby skal have læst godnathistorier om aftenen. Med den her gave bliver det let for den kommende mor at blive inspireret til nye, fantastiske fortællinger, der med garanti vil falde i den lilles smag.

https://imgix.femina.dk/2024-04-10/hc-a-aventyr.jpg

Fødselsdagstog

Gør fødselsdagene endnu mere mindeværdige med et charmerende fødselsdagstog! Et fantastisk tilbehør til ethvert barns festlige øjeblikke, der vil bringe glæde og hygge til hjemmet.

Find fødselsdagstoget til 499,95 kr. her.

https://imgix.femina.dk/2024-04-10/fodselsdagstog.jpg

Gaver til babyshower for 500-1.000 kr.

Graviditetsmassage

En babyshower gave til den kommende mor. Forkæl hende med en uforglemmelig oplevelse af afslapning og velvære! Et gavekort til en graviditetsmassage er den perfekte gave til at sætte rammerne for en afslappende dag, hvor hun kan nyde øjeblikket i en særlig tid.

https://imgix.femina.dk/2024-04-10/graviditetsmassage_0.jpg
Foto: Shutterstock

Legetøj der styrker motorikken

Legetøj, der styrker motorikken, bliver brugbart, når den lille baby bliver større. Krokodillen fra Bobles er et hit hos mange børnefamilier. Det er et redskab til at styrke barnets motorik og balanceevne på en sjov og legende måde! Med sit alsidige design kan krokodillen bruges til at hoppe, kravle, balancere og meget mere - alt imens den skaber glæde og bevægelse i barnets hverdag.

Find krokodillen til 699 kr. her.

https://imgix.femina.dk/2024-04-10/krokodille.jpg

Pusletaske

En pusletaske er et must-have, når den lille baby melder sin ankomst! Den stilfulde og praktiske pusletaske fra Cam Cam Copenhagen gør den kommende mor klar til enhver udfordring. Med masser af rum til bleer, vådservietter og alt det andet babyudstyr er pusletasken uundværlig på farten.

Find pusletasken til 725 kr. her.

https://imgix.femina.dk/2024-04-10/pusletaske.jpg

Rygsæk fra Fjällräven

Den ikoniske rygsæk fra Fjällräven i en mini-størrelse er den perfekte ledsager til de små eventyr! Med sit holdbare design og praktiske lommer er rygsækken ideel til børnehaven eller en dag på tur. En stilfuld og funktionel gave til den lille opdagelsesrejsende!

Find rygsækken fra Fjällräven til 749 kr. her.

https://imgix.femina.dk/2024-04-10/fjallraven.jpg

Lego Duplo

Lego er en sand klassiker, når det kommer til børnelegetøj! Med Lego Duplo får den kommende baby timevis af sjov og kreativ leg. Det er perfekt til at stimulere fantasien og udvikle finmotorikken, når den lille bliver lidt større.

Find Lego Duplo 3-i-1 Træhuset til 799,95 kr. her.

https://imgix.femina.dk/2024-04-10/legoduplo.png

Læs også